Αυτή είναι η συλλογή Giambattista Valli x H&M. Ο ρομαντισμός «χτυπάει» κόκκινο

 

Δες ακόμη:

Φέτος το brand συνεργάζεται με τον Giambattista Valli, τον μάστερ του «drama», κάτι που σημαίνει ότι οι δημιουργίες της συλλογής θα περιλαμβάνουν, όγκο, ρομαντισμό και ενδιαφέροντα υφάσματα. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της limited edition συλλογής Giambattista Valli x H&M την άνοιξη, όλα τα βλέμματα είναι τώρα στραμμένα στην κύρια συλλογή, αλλά και στην φανταστική καμπάνια.

 

Με σκηνικό τους όμορφους βασιλικούς ιταλικούς κήπους, η καμπάνια αποδίδει ένα μεγαλοπρεπές ύφος που ταιριάζει απόλυτα με τα ρούχα της συλλογής. Αγαπημένα Valli girls και boys φωτογραφήθηκαν σε μοναδικές τοποθεσίες (με styling από την Melanie Ward) στη γενέτειρα στου Giambattista Valli, τη Ρώμη.

 

Το brand επέλεξε τους καταλληλότερους για την περίσταση φωτογράφους, το ταλαντούχο δίδυμο των Mert & Marcus και τον καταπληκτικό Kyle Weeks, ενώ επέλεξε φρέσκα πρόσωπα, όπως την Kendall Jenner, την Clara 3000, Chiara Ferragni, H.E.R, Luka Isaac, Chris Lee και τον Cameron Monaghan για να πρωταγωνιστήσουν σ” αυτή.

 

Το αποτέλεσμα τόσο εντυπωσιακό όσο και τα άλλοτε ρομαντικά και άλλοτε μπαρόκ ύφους, ρούχα.

 

Η συλλογή Giambattista Valli x H&M θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα και online στο από τις 7 Νοεμβρίου 2019. Κάνε, λοιπόν, λίγη υπομονή ακόμη. Ο καιρός που θα στηθούμε στην ουρά του H&M καταστήματος στην Ερμού, πλησιάζει.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: