Αυτή είναι η σωστή ατάκα για να τελειώσεις μία σχέση (photos)

Σύμφωνα πάντα με έρευνα. 

Πανδημία, κακοκαιρία, άνθρωποι χωρίς ρεύμα, οικονομική κρίση και πολλά πολλά άλλα. Γενικά η καθημερινότητα δεν είναι αυτό που λέμε ήρεμη και ήσυχη, μιας και οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι πιο φυσιολογικές. Τελοσπάντων, ευτυχώς δεν έχουν αλλάξει όλα σε αυτή τη ζωή και κάποια βασικά πράγματα συνεχίζουμε να τα απολαμβάνουμε ακόμα και με κάποιες δυσκολίες.

Ένα από αυτά είναι οι οι οποίες παρά τις αντίξοες συνθήκες εξακολουθούν να μας απασχολούν γιατί πολύ απλά… δεν θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Και τι είναι αναπόσπαστο μέρος των σχέσων; Μα φυσικά οι χωρισμοί. Ξέρω στενάχωρο θέμα μέσα σε… στενάχωρες συνθήκες, αλλά τι να κάνουμε που δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. 

Σε κάθε περίπτωση οι είναι εντός… σχεδίου, είτε έχουμε πανδημία είτε όχι, οπότε εγώ δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου στην πραγματικότητα. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι μόνο αν θα χωρίσεις αλλά και το πώς. Διότι αγαπημένη μου φίλη, το ήθος και η ποιότητα του κάθε ανθρώπου, φαίνεται στο πώς ανακοινώνει τις άσχημες και αρνητικές ειδήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στην gallery παρακάτω:

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: