Αυτή είναι η νέα τάση στις τσάντες! Θα το τολμήσετε;

Η τσάντα είναι ένα από τα βασικά αξεσουάρ της εμφάνισής σας. Όλες οι γυναίκες ξέρουν τη χρησιμότητά της και επίσης πολλές είναι αυτές που της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία λοιπόν, σίγουρα θα αγοράζετε κάθε σεζόν μία τουλάχιστον νέα τσάντα, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει πράγμα που σημαίνει ότι η χειμερινή σεζόν βρίσκεται στο τέλος της -παρόλο που ακόμα έχει κρύο και ασχολούμαστε κυρίως με τις τρέχουσες τάσεις- άρα, έχουμε αρχίσει να ρίχνουμε δειλά δειλά ματιές στο τι πρόκειται να φορεθεί μόλις ο καιρός φτιάξει. Σε ό,τι αφορά τις τσάντες λοιπόν η επικρατέστερη τάση θα λέγαμε ότι είναι πάρα πολύ βολική. Τι εννοούμε; Στις καθημερινές σας εμφανίσεις ξέρετε πως έχει πολύ μεγάλη σημασία να κρατάτε μία μεγάλη τσάντα που χωράει όλα όσα χρειάζεστε. Οι νέες τάσεις λοιπόν προστάζουν XXL τσάντες. Ναι, καλά καταλάβατε, όσο πιο μεγάλη είναι η τσάντα σας, τόσο πιο in fashion το look σας για την άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχονται.

Sonia Rykiel, Céline και Balenciaga, ήταν μόνο μερικοί από τους Οίκους που έδειξαν αυτές τις πολύ μεγάλες τσάντες, και δε σας κρύβουμε ότι μας άρεσαν πολύ, γιατί είναι στιλάτες αλλά και πολύ βολικές γιατί μπορούμε να βάλουμε μέσα τα πάντα. Εσείς θα τις δοκιμάσετε;

Πηγή: instyle.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: