Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Αντώνη Καφετζόπουλου (φωτό)

Μετά από 25 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, Αντώνης Καφετζόπουλος και Φαίη Κοκκινοπούλου διάλεξαν χωριστούς δρόμους, διατηρώντας πολύ καλές σχέσεις.

 

«Εχασα το μέτρημα. Ημασταν 25 χρόνια μαζί με τη Φαίη. Δεν ζούμε πλέον μαζί. Εχουμε χωρίσει καιρό. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε και πλέον μένω με το γιο μας, τον Σπύρο, που πάει στο Λύκειο» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη Real Life ο ηθοποιός τον Μάρτιο του 2016. Οι δύο ηθοποιοί δεν απασχόλησαν ποτέ τα μέσα με τη σχέση τους και ο χωρισμός τους έγινε διακριτικά.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life και της Κορύνας Μαντάγαρη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Νέα του σύντροφος, η βοηθός σκηνοθέτη Βάσω Μιχαλοπούλου.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φακό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ενας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη» στο θέατρο «Ιλίσια-Βολανάκης». Εχοντας πάρει απόφαση να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν συνηθίζουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Στην παρακάτω φωτογραφία ποζάρουν στην πρεμιέρα με τη Μαρία Σολωμού. 

 
 
Αντώνης Καφετζόπουλος, Μαρία Σολωμού, Βάσω Μιχαλοπούλου

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: