Αυτή είναι η μία και μοναδική φούστα που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις το στυλ σου

Αυτή είναι η μία και μοναδική φούστα που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις το στυλ σου

Μπορεί να σου ακούγεται κάπως περίεργο το γεγονός ότι ένα και μόνο fashion item είναι ικανό να δώσει ένα boost στις εμφανίσεις και στο στυλ σου. Κι όμως, συμβαίνει! Πρόκειται για ένα δερμάτινο ρούχο, που θα σου «λύσει» τα χέρια και θα σε βοηθήσει να δημιουργείς στυλάτα χειμερινά looks (μην ξεχνάς ότι ακόμα διανύουμε τον Φεβρουάριο), αλλά να πραγματοποιείς και κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Το item που δεν πρέπει, λοιπόν, να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου αυτήν τη στιγμή είναι μια δερμάτινη, midi φούστα σε A-line. Οίκοι μόδας, όπως Bottega Veneta και Marni μάς έδειξαν στις Εβδομάδες Μόδας του περασμένου Σεπτεμβρίου ότι το δέρμα φοριέται και την άνοιξη και μια midi φούστα μπορεί να σε βοηθήσει να δώσεις έναν νέο χαρακτήρα στις καθημερινές σου εμφανίσεις.  

Αν θέλεις να είσαι άνετη και cool μπορείς να συνδυάσεις τη δερμάτινη φούστα με τα αγαπημένα σου sneakers και να δημιουργήσεις ένα street style look, ενώ αν θέλεις ένα πιο chic αποτέλεσμα, φόρεσε το leather item σου με knee-high, ψηλοτάκουνες μπότες και το cozy, oversized πουλόβερ σου. Μια δερμάτινη φούστα σε Α γραμμή είναι η ιδανική επιλογή για το γραφείο, αλλά και μια κομψή λύση για να πας βόλτα με τις φίλες σου το Σαββατοκύριακο.

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα 5 prints πρέπει να φοράς το 2020 (γιατί πολύ απλά θα τα βλέπεις παντού)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: