Αυτή είναι η It Bag του 2021 σύμφωνα με τις αγαπημένες μας Ιnfluencers

Αυτή είναι η It Bag του 2021 σύμφωνα με τις αγαπημένες μας Ιnfluencers

Μια νέα χρονιά σίγουρα απαιτεί μια νέα statement τσάντα!

Η ‘Coussin’ τσάντα του οίκου Louis Vuitton έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της σεζόν S/S 2021, και τα “It” girls έχουν ήδη δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Για την επόμενη σεζόν, το brand πολυτελών ειδών παρουσίασε ένα νέο στυλ τσάντας που γεννήθηκε από τη δημιουργική αντίληψη του καλλιτεχνικού διευθυντή, Νicolas Chesquiere, για τη θολή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού.

Η ‘Coussin’ κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη και σε πέντε αποχρώσεις (μαύρο, κόκκινο, κρεμ, ασημί και πράσινο). Είναι η απάντηση στην κάθε γυναίκα που θέλει να είναι stylish όλη μέρα. Μπορείς να τη φορέσεις είτε πλάγια με το λουράκι είτε στον ώμο με την δικιά της αλυσίδα.

Οι αγαπημένες μας Ιnfluencers, όπως η Chiara Ferragni, η Emili Sindlev, η Pernille Teisbaek, η Caroline Daur και πολλές ακόμα είναι ήδη ερωτευμένες με αυτήν την statement τσάντα και μας έκαναν να αναρωτηθούμε: Τα κορίτσια της μόδας θα κάνουν άραγε την LV Coussin την πιο πολυπόθητη τσάντα αυτής της χρονιάς; Εμείς νομίζουμε πως ναι.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι και εσύ να προσθέσεις την ‘Coussin’ στην γκαρνταρόμπα σου, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις πώς τη φόρεσαν τα πιο στυλάτα κορίτσια στον κόσμο.

Αυτή η κολακευτική απόχρωση του καφέ είναι ξαφνικά παντού

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: