Αυτή είναι η 5χρονη που έχει 1.000.000 followers στο Instagram

Η Μπριάνα Γιουν είναι μόλις 5 χρονών κι όμως έχει καταφέρει να ξετρελάνει το Διαδίκτυο, έχοντας 1.000.000 followers στο Instagram.

Με καταγωγή από τη Νότια Κορέα, η Μπριάνα ζει τώρα με τους γονείς της και τον αδερφό της στο Ντουμπάι, όπου κάνει μια πλουσιοπάροχη ζωή. Πλέον ταξιδεύουν με businnes class σε όλο τον κόσμο και η 5χρονη ποζάρει με τσάντες Louis Vuitton και Chanel και ρούχα διάσημων σχεδιαστών.

Η οικογένεια έφυγε από το μικρό διαμέρισμα στην Κορέα, χάρη στην ιδέα της μητέρας της να δημοσιεύει, φωτογραφίες της μικρής στο διαδίκτυο. Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την λάτρεψαν και άρχισαν να αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες της.

Όταν έγινε πια διάσημη στη Μέση Ανατολή και την Ασία, η μητέρα της, η 27χρονη Τζόσελιν άρχισε να μαθαίνει στην Μπριάνα φράσεις στα αραβικά και να ανεβάζει βίντεο της στο YouTube με κάποιες από αυτές. Οι πλούσιοι θαυμαστές της Μπριάνα πλήρωσαν τα έξοδα για να ταξιδέψει η μικρή με την οικογένειά της από τη Νότια Κορέα στο Ντουμπάι, όπου από το Μάιο μένουν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και μετακινούνται με λιμουζίνες.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, στο Ντουμπάι όλοι αναγνωρίζουν την πιτσιρίκα και την αντιμετωπίζουν σαν ηθοποιό του Χόλιγουντ.

«Έχει κάτι που κάνει τους άλλους να την αγαπούν. Τώρα ξέρει ότι είναι διάσημη. Όταν πηγαίνουμε στο εμπορικό κέντρο, αναρωτιέται γιατί ο κόσμος δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί της. Το έχει συνηθίσει», λέει η μητέρα της στη Daily Mail.

«Δεν μπορούμε να το σταματήσουμε τώρα. Αν η Μπριάνα αρρωστήσει και δεν βάλουμε μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο για 3-4 ημέρες, μας βομβαρδίζουν χιλιάδες email από όλο τον κόσμο, ρωτώντας τι συνέβη», σημειώνει ο πατέρας της, διαψεύδοντας πως εκείνος και η σύζυγός του έχουν συνηθίσει σε αυτόν τον τρόπο ζωής και τονίζοντας πως ανησυχούν για το τι θα συμβεί όταν η Μπριάνα μεγαλώσει.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: