Αυτή είναι εικόνα από σχολείο στην Ελλάδα του 2018 [φωτο]

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από δημοτικό σχολείο στο Μεσολόγγι, στην Ελλάδα του 2018.

Πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς στο δήμο Μεσολογγίου που, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχει υποστεί τεράστιες ζημιές στον προαύλιο χώρο του. Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, τις οποίες επικαλείται το agriniosite.gr, το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της πλήρους έλλειψης συντήρησης από την πλευρά των αρμοδίων.

Τμήματα του τοιχίου που συγκρατούν τον προαύλιο χώρο του σχολείου έχουν καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές, ενώ τίθενται σε κίνδυνο τα παιδιά αλλά και οι διερχόμενοι κάτοικοι. Η κατάσταση αυτή εμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου φέρνοντας καθηγητές και γονείς σε απόγνωση.

Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε τον δήμο Μεσολογγίου και τον υπεύθυνο για τα σχολεία, οι οποίοι πήγαν και είδαν την ζημιά αλλά δεν έκαναν κάτι γι αυτή. Το μόνο που είπαν είναι να τοποθετηθούν κορδέλες για να μην πάνε τα παιδιά γιατί είναι επικίνδυνο. Οι γονείς και οι κάτοικοι της Σταμνάς απευθύνουν έκκληση στο δήμο να επιλύσει το πρόβλημα άμεσα γιατί, όπως λένε, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: