Αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιούν όλοι οι άπιστοι σύντροφοι

Αν είστε από εκείνες (ή εκείνους) που δεν περιμένουν την ώρα για να ψάξουν το κινητό και τον υπολογιστή του συντρόφου τους, μήπως τυχόν βρουν ύποπτες κλήσεις και μηνύματα ή ένοχο ιστορικό, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τα ίχνη του συντρόφου σας αν τυχόν σας απατά.

Αυτές λοιπόν οι «αμαρτωλές» εφαρμογές είναι οι εξής:

Private Photo – Η εφαρμογή έχει ως εικονίδιο της ένα κομπιουτεράκι και αν δεν γνωρίζετε γι’ αυτή πιθανότατα να μην της δίνατε καμία σημασία. Ωστόσο, μόλις εισάγεις το κωδικό πρόσβασης, εμφανίζει μία σειρά από μυστικές φωτογραφίες που δεν υπάρχουν στο κύριο άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού.

Tiger Text – Η εν λόγω εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κρύψουν τα μηνύματά τους και αν κάποιος θέλει να τους καλέσει (πχ η ερωμένη τους) σε ακατάλληλες στιγμές, δείχνει σ΄αυτόν/ή που τον/την καλεί ότι το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας.

Nosy Trap – Ενεργοποιείται κάθε φορά που αφήνει κάποιος το κινητό του τηλέφωνό χωρίς επιτήρηση και όταν κάποιος προσπαθήσει να πάει να το κατασκοπεύσει, τότε ενεργοποιείται η φωτογραφική μηχανή από τη μπροστινή κάμερα και απαθανατίζει όποιον πάει να «πειράξει» το κινητό.

Fox Private Message – Αν περπατάτε με το σύντροφό σας και ξαφνικά αρχίζει και κουνάει το κινητό του/της τηλέφωνο, τότε μπορεί να χρησιμοποιεί την εφαρμογή Fox Private Message, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να σβήνει όλα του/της τα μηνύματα απλά με το κούνημα του χεριού! Επιπλέον η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που αποθηκεύουν έναν αριθμό ως ιδιωτική επαφή, οποιοδήποτε μήνυμα και αν λάβουν από τέτοιου είδους επαφή να πηγαίνει κατευθείαν στην εφαρμογή και όχι στα συνηθισμένα εισερχόμενα μηνύματα του κινητού.

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: