Αυτές οι ολόσωμες φόρμες είναι ό,τι πιο cool μπορείς να φορέσεις αυτήν τη μεταβατική περίοδο

Αυτές οι ολόσωμες φόρμες είναι ό,τι πιο cool μπορείς να φορέσεις αυτήν τη μεταβατική περίοδο

To all season κομμάτι που όλες χρειαζόμαστε φέτος!

Το 2020 μας έχει προκαλέσει να εκτιμήσουμε πολλές βασικές αξίες, τόσο στη ζωή όσο και στη μόδα. Μία από αυτές είναι η συνθήκη κατά την οποία ένα ρούχο συνδυάζει άνεση και κομψότητα. Και αυτό το ρούχα για το φετινό φθινόπωρο είναι η ολόσωμη φόρμα.

Το ξέρουμε και το ξέρεις πως μπορείς να θυσιάσεις πολλά στον βωμό του στυλ. Μπορείς να «μπεις» μέσα σε ρούχα εφαρμοστά, να υπομείνεις τα shapewears, να περπατήσεις πάνω σε 12ποντα και φορέσεις παντελόνια σκληρά και άκαμπτα που είναι αδύνατον να μην σε πιέζουν έστω και λίγο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή μπορείς πρέπει και να κάνεις όλα τα παραπάνω.

Οι τάσεις δεν είναι στη ζωή μας μόνο για να μας «προστάζουν» αλλά και για να μας διευκολύνουν πολλές φορές. Γι’ αυτό χαιρόμαστε διπλά όταν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο – ή εφευρίσκονται από την αρχή, λίγη σημασία έχει- fashion trends που δεν κάνουν μόνο εμάς πιο όμορφες αλλά και τη ζωή μας πιο εύκολη. Όπως αυτά τα jumpsuits που θα βρεις στην παρακάτω gallery και είναι και πάλι στη μόδα αυτή τη σεζόν, ζωγραφίζοντας ένα χαμόγελο χαράς και αγαλλίασης στο πρόσωπό μας.

Τα overalls, ειδικά αυτά με το κοντό ή το μακρύ μανίκι και τη ζώνη στη μέση, είναι ό,τι πρέπει για να είσαι super stylish όλη την ημέρα χωρίς να νιώθεις ούτε για ένα λεπτό πως πιέζεσαι μέσα στα ρούχα σου. Συνδύασε τη δική σου jumpsuit με ψηλοτάκουνα το βράδυ ή με sneakers το πρωί και κάνε fashion statement φορώντας μόνο αυτό το πολύ cool και πολύ άνετο ρούχο! Η μόδας το 2020 μας λέει να μην καταπιεζόμαστε… και ποιες είμαστε εμείς να την παρακούσουμε;
 Γιατί ένα φαρδύ, άσπρο πουκάμισο είναι το μοναδικό κομμάτι που χρειάζεσαι για να είσαι κομψή…

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: