Αυτές οι αποχρώσεις κάνουν τα ρούχα μας να φαίνονται πιο ακριβά

Αυτές οι αποχρώσεις κάνουν τα ρούχα μας να φαίνονται πιο ακριβά

Ανακάλυψέ τες πρώτη.

Βρισκόμαστε ακόμη εν μέσω της χειμερινής περιόδου και το κρύο είναι αισθητό. Αν βρίσκεσαι κι εσύ δίπλα από το τζάκι φορώντας τις αγαπημένες σου πιτζάμες, μπορείς να ανοίξεις το laptop σου και να επενδύσεις στα colour trends αυτής αλλά και της επερχόμενης σεζόν. Φέτος πρόκειται να βλέπουμε πολύ περισσότερους μπεζ, καφέ και πορτοκαλί τόνους στα ρούχα. Δεν υπάρχει άλλωστε αμφιβολία πως η μονοχρωμία είναι η πιο chic και αγαπημένη επιλογή στο πέρασμα του χρόνου. 

Τα neutrals μιμούνται τις αποχρώσεις των μεταβαλλόμενων φύλλων είτε απλά παίζουν αντίθεση με τα φωτεινά items που συνήθως επιλέγουμε τις προηγούμενες σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό τον καιρό θα βλέπουμε παντού ζεστούς τόνους και ουδέτερα χρώματα αφού έρχονται για να κυριαρχήσουν. Με μια ματιά στις φωτογραφίες των μεγαλύτερων fashion influencers θα δεις κι εσύ πως το μπεζ, κρεμ και γκρι χρώμα έχουν φορεθεί ήδη επιτυχώς, δίνοντάς μας ιδέες και έμπνευση για τα δικά μας μελλοντικά looks.

Το μαύρο και το navy παραμένουν οι πιο κλασικές, ασφαλείς επιλογές όμως 5 ακόμη χρώματα μας καλούν να τα εντάξουμε στη ζωή και την γκαρνταρόμπα μας. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις ποιά είναι αυτά για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

 Αυτή είναι η τσάντα που θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού φέτος

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @chicisimo

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: