Αυτές είναι οι πρώτες έξι κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο κανάλι!

Ο πρόεδρος έδωσε 73,9 εκατομμύρια και φιλοδοξεί σε ένα χρόνο να ‘χει βγάλει 116,5 με έξι κινήσεις. Ο Γιάννης Αυλακιώτης αποκαλύπτει ποιες θα είναι αυτές.

Κάποιοι άνθρωποι φίλοι μου είναι γεννημένοι για να γράψουν ιστορία. Ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος κατάφερε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα εξασφαλίζοντας δυο άδειες. Την πρώτη και την τελευταία. Την πρώτη, όπως θα έχετε μάθει από έγκυρα site του Πειραιά που είχαν το αποκλειστικό, την έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες δίνοντας 25 εκατομμύρια ευρώ (μετά τα 7 που είχε δώσει την ίδια μέρα για τον Νιλμάρ). Και την δεύτερη με τα μισά λεφτά απ’ όσα αξίζει ο Φιγκέιρας (147,8 μύρια στο transfermarkt).

Οι εχθροί του Θρύλου και της ανάπτυξης αντί να συγχαρούν τον πρόεδρο που έδωσε μέσα σε 3 μέρες όσα έχει δώσει σε 7 χρόνια στον Ολυμπιακό, βγήκαν να πουν ότι πλήρωσε τον Πετρετζίκη αηδόνι και ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσε. Γελάει η μάνα του Πελέ και του Νίκου Μουτσινά.

Να πούμε καταρχήν φίλοι μου ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα: «Οι άδειες που δόθηκαν στους Αλαφούζο, Καλογρίτσα, Κυριακού και Μαρινάκη σε αυτή τη φάση χαρακτηρίζονται ως “προσωρινές”. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση μέσα σε δέκα ημέρες». Ο ένας δρόμος για τον πρόεδρο είναι αυτός.

Αν σήμερα που κοιμήθηκε σε ημίτριπλο κρεβάτι και ξεκουράστηκε συνειδητοποίησε τι έκανε και το μετάνιωσε μπορεί να υποβάλει ο ίδιος ένσταση κατά της άδειάς του. Να πει ότι είχε στο δωμάτιο τον Βάλνερ για να πατάει το κουμπί και να ζητήσει να ακυρωθεί ο διαγωνισμός και να πάρει την άδεια στα χαρτιά η Καλαμαριά.

Ο δεύτερος δρόμος έχει περισσότερες επιλογές. Γιατί ο πρόεδρος με 5+1 κινήσεις μπορεί να βγάλει και κέρδος στο τέλος. Διαβάστε ποιες θα είναι αυτές:

1. Παίρνει με 3 εκατομμύρια τον Μάνθο Φουστάνο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» για να παρουσιάζει τον «Τηλεκύβο». Στη συνέχεια στέλνει τον Γκιρτζίκη να πάρει μια θέση αθάνατου στη ΔΟΕ (πληροί τις προδιαγραφές επειδή οι γκρανκάσες είναι απέθαντες) και του αναθέτει την αποστολή να κάνει τον «Τηλεκύβο» Ολυμπιακό παιχνίδι.

Ως κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του τα πουλάει στη ΔΟΕ στη διπλή τιμή και βγάζει τα πρώτα 20 μύρια.

2. Φέρνει τον Κώστα Σόμμερ με 5 εκατομμύρια (και 15 κιλά πρωτεΐνη) για να αναλάβει την εκπομπή «Του (μεταγραφικού) κουτιού τα παραμύθια» μαζί με τον Λουτσιάνο και τον Ρούχλα. Μετά τις τρεις πρώτες εκπομπές η Τσίβας θα εντυπωσιαστεί απ’ το βιογραφικό του (έχει πέσει θύμα απαγωγής το 2006 στη σειρά του Μανουσάκη “Της αγάπης μαχαιριά”) και θα δώσει 32 εκατομμύρια για την απόκτησή του.

3. Παίρνει με 2 εκατομμύρια τον Μένιο Φουρθιώτη από το «Ε» και κλείνει ένα φιλικό με τη Ρεάλ στο γήπεδο του Πλατανιά (για πρωτοτυπία. Επειδή δεν έχει δοθεί ποτέ φιλικό στο συγκεκριμένο γήπεδο). Μετά το τέλος του αγώνα ο Φουρθιώτης πάει να πάρει συνέντευξη απ’ τον Κριστιάνο και σε ένα τέταρτο του πουλάει 17.000 πακέτα ιαλουρονικό οξύ, 125 κρέμες προσώπου, 12 ξυλόσομπες και μια κουζίνα από τον Λεβεντάκη. Κέρδος 17 εκατομμύρια.

4. Φέρνει τον Γιάννη Βούρο με 1500 ευρώ (και μια βαφή μαλλιών στα “Τέλης Κίκερης”) για να παρουσιάζει την εκπομπή «Εσύ αποφασίζεις». Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε την ελληνική εκδοχή του Τιτανικού με τον Μήτσο (Τζακ) να πέφτει στην παγωμένη θάλασσα για να σώσει την Κούλα (Ρόουζ). Ο Μήτσος γίνεται παγοκολόνα και ο Βούρος ρωτάει τους τηλεθεατές ποια θέλουν να είναι η συνέχεια:

Α) Να πάει ο Μήτσος σαν το σκυλί στο αμπέλι ή Β) Να βουτήξει ο Φορτούνης να τον σώσει; Οι τηλεθεατές αποφασίζουν το «Β» και έτσι ο Κομπότης που είχε παίξει τον Μήτσο «Γρανίτα ημίχρονο-ανάσταση τελικό» πάει ταμείο. Κέρδος 35 εκατομμύρια.

5. Παίρνει τα 20.000 ευρώ που δίνει ο Σιόβας για να αναλάβει το «Μονόγραμμα» γιατί είναι ο καταλληλότερος για τη θέση. Ο ποδοσφαιριστής και συγγραφέας Δημήτρης Σιόβας, είναι ένας από τους πιο προικισμένους και παραγωγικούς συγγραφείς της γενιάς του. Η βαθιά γνώση που έχει για την παγκόσμια λογοτεχνία όλων των εποχών και ιδίως για τη σύγχρονη, καθώς και η δυνατότητα του να γράφει σε τρεις γλώσσες (Πακιστανικά, Κορακίστικα και Σουαχίλι), δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο στην αυτοβιογραφική του ταινία που γυρίστηκε μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ (στην μικτή ζώνη). Μετά τα 2 πρώτα επεισόδια και αφού θα ‘χει σαρώσει σε τηλεθέαση (0,0001 πάνω απ’ το Alter) ο πρόεδρος θα την πουλήσει με 9 μύρια στο Nickelodeon γιατί η «Ντόρα, η εξερευνήτρια» δεν τραβάει τελευταία.

6. Φέρνει τον Αυτιά για να παρουσιάσει μαζί με τον Βρέντζο την οικονομική εκπομπή «Καλημέρα, Θρύλε, καλημέρα» με έξυπνες προτάσεις για να γλιτώσεις απ’ την δαγκάνα της εφορίας. Γυρίζουν μια εκπομπή και τα επόμενα 2 χρόνια ο Αυτιάς κρατάει το βίντεο του Βρέντζου και το βάζει να παίζει σε επανάληψη, αλλάζοντας μόνο το δικό του σακάκι. Μετά την 1234η επανάληψη η Κατερίνα Γιουλάκη και ο φαρμακοτρίφτης θα του δώσουν το βραβείο «Ρετιρέ 2016» και μια δωροεπιταγή 3.500.000 ευρώ από το κατάστημα του Ιάσωνα Σέκερη.

Πηγή: sdna

Media

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: