Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στα γυαλιά για τη νέα σεζόν!

Οι ηλιόλουστες ημέρες και η θερμοκρασία που ανεβαίνει μας «ξεσηκώνουν» για περισσότερες βόλτες στην πόλη. Η Άνοιξη μας εμπνέει και αποτελεί ιδανική αφορμή για να ανανεώσουμε το στυλ μας. Πώς μπορούμε λοιπόν να αναβαθμίσουμε εύκολα κάθε μας εμφάνιση;

Το «μυστικό» για να δείχνεις πάντα κομψή και προσεγμένη είναι τα αξεσουάρ, καθώς μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις σε δευτερόλεπτα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και μπορούν να προσδώσουν μία ξεχωριστή πινελιά σε κάθε σου look. Αρκεί φυσικά να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ και να επιλέγεις ποιοτικά κομμάτια!

Κάναμε μία μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε τις πιο hot τάσεις στα γυαλιά, που είναι το βασικό κομμάτι στο οποίο πρέπει να επενδύσεις. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα πιο trendy ζευγάρια της σεζόν που είδαμε να φορούν πρώτες μερικές από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες cebebrities, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μυρτώ Κάζη και η Άννα Πρέλεβιτς. Εμπνεύσου από τις εμφανίσεις τους και ενσωμάτωσε στο προσωπικό σου στυλ τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια, που θα «απογειώσουν» κάθε σου outfit.

Επίλεξε γυαλιά ηλίου με καθρέφτες για να λάμψεις!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η πρώτη που υιοθέτησε την πιο μοδάτη τάση της σεζόν, επιλέγοντας γυαλιά ηλίου με καθρέφτες και εντυπωσιακό σκελετό. Όπως παρατηρούμε στην παρακάτω φωτογραφία, είναι το αξεσουάρ που ξεχωρίζει αμέσως πάνω της και προσδίδει «χαρακτήρα» στο καθημερινό σύνολο που έχει επιλέξει.

Αντίστοιχα, μπορείς και εσύ να δείχνεις εξίσου κομψή στις χαλαρές σου βόλτες στην πόλη, διαλέγοντας ένα κλασικό σχέδιο BLAZE με JackieO’ αισθητική, το οποίο μπορεί να ολοκληρώσει κομψά ακόμα και τα πιο casual σύνολα.

Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στα γυαλιά για τη νέα σεζόν!

Η ταρταρούγα είναι διαχρονικά μία από τις πιο κομψές επιλογές

Ένα ζευγάρι κοκάλινων γυαλιών ηλίου με αποχρώσεις καφέ ταρταρούγας και κυκλικό σχήμα φακών είναι ιδανική επιλογή αν θέλεις να ξεχωρίσεις. Θα γίνουν το αξεσουάρ που θα τραβήξει αμέσως την προσοχή και θα αναδείξουν το πιο «δυνατό» σου σημείο, το πρόσωπό σου. Οι καφέ αποχρώσεις είναι ιδανικές τόσο για μελαχρινές, όσο και για ξανθές. Εμείς ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Άννας Πρέλεβιτς, με το πιο εντυπωσιακό ζευγάρι που μπήκε αμέσως στη shopping list μας!

Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στα γυαλιά για τη νέα σεζόν!

Πες «ναι» στους χρωματιστούς φακούς!

Οι χρωματιστοί φακοί θα δώσουν μία «παιχνιδιάρικη» νότα, ακόμα και στα πιο απλά ρούχα. Η καθημερινότητα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον μέσα από ένα ζευγάρι κομψά γυαλιά, που θα σε κάνουν να δεις τον κόσμο με «άλλο» μάτι! Οι φακοί των Tension θα σε κάνουν να βλέπεις τα πάντα λίγο πιο μπλε ή πιο ροζ. Φέτος, ακολούθησε το παράδειγμα της γνωστής ηθοποιού Αθηνάς Οικονομάκου και δοκίμασε μία τολμηρή επιλογή που δεν θα σε απογοητεύσει!

Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στα γυαλιά για τη νέα σεζόν!

Επίλεξε ένα μοντέρνο αλλά και ταυτόχρονα διαχρονικό ζευγάρι!

Αν θέλεις ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα φοράς για πολλά χρόνια ακόμα, τότε ιδανική επιλογή είναι ένας σκελετός με κυκλικό σχήμα φακών. Η πιο μοντέρνα εκδοχή του έρχεται σε διάφανο χρώμα, όπως ακριβώς την είδαμε να τη φοράει η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη. Θα αναδείξουν διακριτικά το στυλ σου, τονίζοντας με κομψότητα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Είναι ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος να δείχνεις chic, χωρίς να φαίνεται καν ότι προσπάθησες.

Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στα γυαλιά για τη νέα σεζόν!

Μην ξεχνάς φυσικά, ότι τα γυαλιά δεν είναι μόνο ένα θέμα που αφορά στην εξωτερική μας εμφάνιση και το στυλ μας. Πρέπει να τα επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή, καθώς προστατεύουν τα μάτια μας από τις ακτίνες του ήλιου. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να ελέγχουμε την ποιότητά τους και φυσικά τους φακούς τους.

Υπάρχει όμως οικονομική επιλογή που θα μας προσφέρει ταυτόχρονα την ποιότητα που αναζητάμε;

Και όμως, ανακαλύψαμε το brand που αποδεικνύει ότι η ποιότητα δεν έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά με την προσοχή στις λεπτομέρειες. Ο λόγος για τα weareeyes που είναι αποδεδειγμένα κατάλληλα για τα μάτια μας. Τι θα πει αυτό;

Οι φακοί τους έχουν ελεγχθεί από την SGS το μεγαλύτερο κέντρο πιστοποιήσεων ποιότητας στον κόσμο, έχουν UV400 φίλτρο και επίστρωση για αποφυγή γρατζουνιών. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλα για τις βόλτες στην πόλη, την παραλία αλλά και για να οδηγείς γεμάτη σιγουριά.

Παράλληλα, οι σκελετοί τους είναι σκαλισμένοι στο χέρι με ενισχυμένη αντοχή και ανθεκτικοί στο ξεφλούδισμα του χρώματος, τον ιδρώτα, την ηλιακή ακτινοβολία και την ανάφλεξη. Έτσι, ξέρεις ότι όποιο ζευγάρι και αν επιλέξεις θα το φοράς για πολλά χρόνια ακόμα! Δεν είναι άλλωστε τυχαία η αγαπημένη επιλογή των δημοφιλών celebrities…

Απόκτησε δύο ζευγάρια γυαλιά στην τιμή του ενός!

Το καλύτερο είναι ότι τώρα σου δίνουμε την ευκαιρία να τα αποκτήσεις ακόμα πιο οικονομικά! Για τις επόμενες 48 ώρες, μπορείς να αγοράσεις δύο ζευγάρια γυαλιά στην τιμή του ενός, με τον μοναδικό εκπτωτικό κωδικό που σου χαρίζουμε. Μπες στη σελίδα weareeyes, επίλεξε τα ζευγάρια που σου αρέσουν και κάνοντας check out, συμπλήρωσε τον κωδικό QUEEN και απόκτησέ τα στην καλύτερη τιμή!

Περισσότερες ιδέες για το πώς θα τα φορέσεις, αναδεικνύοντας το στυλ σου, μπορείς να βρεις στις σελίδες της εταιρείας στο facebook και το Instagram.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: