Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό. Το καλοκαίρι σου μόλις απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον

Κάνοντας μια διαδικτυακή έρευνα, και με αυτό εννοώ ότι μπήκα στο Instagram και έψαξα τα προφίλ των πιο hot brands μαγιό, και κοιτώντας επιπλέον τις προτάσεις των σχεδιαστών μόδας στις πασαρέλες, βρήκα τις 5 επικρατέστερες (και μεταξύ μας, τις πιο ενδιαφέρουσες) τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι και στις παραθέτω παρακάτω.

Animal prints

Με την τάση των animal prints στα ρούχα και αξεσουάρ να έχει φτάσει στο peak της τον φετινό χειμώνα, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η τάση αυτή επεκτείνεται και στις εμφανίσεις της παραλίας. Ένα μαγιό σε animal print τύπωμα, η αλήθεια είναι ότι θα κάνει τα beachwear looks μας πολύ σeξι.

Διάβασε ακόμη:

’80s κόψιμο

Από πέρσι είχε αρχίσει η τάση των μαγιό αλά Baywatch, με το πολύ κοφτό κόψιμο στο κάτω μέρος του μαγιό να αποδίδει ένα σούπερ σeξι look. Είτε προτιμήσεις ένα μπικίνι, είτε ένα ολόσωμο σχέδιο, πρόσeξε ένα πράγμα: να έχεις κάνει καλή αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι πριν φορέσεις ένα τέτοιο μαγιό.

Μαγιό με μπανέλα

Ξέχνα την παλιά έννοια του μαγιό με μπανέλα που υπήρχε μόνο με σκοπό να προσφέρει καλή στήριξη στο στήθος, γιατί τώρα υποδεχόμαστε την πιο stylish εκδοχή. Τα λεγόμενα “underwire” μαγιό που με την χρήση μπανέλας δημιουργούν ένα structured σχέδιο στο πάνω μέρος του μαγιό, πρόκειται να σου προσφέρουν τις πιο κοσμοπολίτικου ύφους εμφανίσεις στην παραλία.

Δες ακόμη:

Φλοράλ και βολάν

Το και στα μαγιό, προσφέροντάς τις πιο girlie και κομψές εμφανίσεις. Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι λεπτομέρειες από βολάν και φιόγκους, κάνοντας τα looks της παραλίας από τα πιο φινετσάτα.

Zώνες και κρίκοι

Τα James Bond-ικά ύφους μαγιό, ξεκάθαρη ωδή στα ’60s έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι. Τα looks της παραλίας θα αποκτήσουν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον αλλά και χάρη, με αυτή την τάση.

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/solidandstriped/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: