Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις στα παπούτσια. Τα 5 ζευγάρια που είναι η επόμενη αγορά σου

Διάβασε ακόμη:

Σαν άνθρωπος που πάντα αντιδρούσε θετικά προς το διαφορετικό μέσα από το στιλ του, πιστεύω ότι άπαξ και δούμε τις εμφανίσεις μας με έναν πιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό τρόπο, έναν ο οποίος δεν «κρύβει» μέσα του αμφιβολίες και ανασφάλειες για το πώς «πρέπει» να είναι η εικόνα μας απέναντι στην κοινωνία, τότε τα πράγματα απλουστεύουν. Αν βγάλουμε απ” έξω το καταναλωτικό πρόσωπο της μόδας, αυτό που απομένει είναι το fun και οι φετινές , επιτέλους, it’s all about fun.

Δες ακόμη:

Φέτος, τα πράγματα, αναφορικά με τις τάσεις της μόδας, είναι αυτής της φιλοσοφίας. Ειδικά, όσον αφορά τα trends στα παπούτσια. Από τη στιγμή που τα ’70s έκαναν την παρουσία τους αισθητή στις Fall/Winter ’19 συλλογές σχεδιαστών όπως του Michael Kors και του Tom Ford, τότε έγινε γρήγορα ξεκάθαρο πώς από τη νέα σεζόν θα κάνουμε κάθε μέρα «πάρτι». Οι designers θέλουν ν” αντιμετωπίσουμε τις εμφανίσεις μας πιο απελευθερωμένα, χωρίς να βάζουμε περιορισμούς στο τι φοράμε, από το είδος των ρούχων ή αξεσουάρ μέχρι και τη χρωματική παλέτα που επιλέγουμε και να δούμε τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις με περισσότερο κέφι.

Η λογική αυτή είναι φως φανάρι στις φθινοπωρινές τάσεις στα παπούτσια. Σανδάλια φορεμένα με κάλτσες και καλσόν, χαμηλά τακούνια και kitten heels, chunky πλατφόρμες, γούνινα παπούτσια, από mules μέχρι και μπότες για τα χιόνια και φυσικά οι πολυαγαπημένες knee-high μπότες όλα υπάρχουν στο φθινοπωρινό μας ρεπερτόριο. Με το φθινόπωρο να είναι, αυτό που λένε και οι Αμερικάνοι, just around the corner, ήρθε η ώρα να ενστερνιστούμε τα νέα trends και κυρίως, να δούμε τη ζωή μας με πιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό τρόπο, όπως μας το προτείνουν οι σχεδιαστές. Ε, κρίμα να τους φέρουμε αντίρρηση;

Η γούνα αλλιώς

Nanushka F/W ’19 / Chanel F/W ’19 (ImaxTree)

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί από μέσα σου «θέλω να φορέσω τις παντόφλες μου σήμερα στη δουλειά»; Τώρα τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα. Πιο cozy από ποτέ γίνονται τα παπούτσια φέτος με τη γούνα να προσφέρει άνεση αλλά και στιλ. Μη περιμένεις να δεις συμβατικά παπούτσια μιας και η (faux πάντα) γούνα θα γίνει ο πρωταγωνιστής των υποδημάτων σου για φθινόπωρο και χειμώνα. Αμέ, τι νόμιζες.

Μποτάκια με καρό μοτίβο και αγκράφες, Toga

Τετράγωνη λογική (ή απλά σόλα)

Proenza Schouler F/W ’19 / Tod’s F/W ’19 (ImaxTree)

Τα αγαπημένα πέδιλα με την τετράγωνη σόλα που φορούσες όλο το καλοκαίρι έχουν και τη φθινοπωρινή version τους. Παπούτσια με τετράγωνη «μύτη», είτε πρόκειται για ankle boots, είτε για γόβες θα σου προφέρουν vibes καουμπόισσας -στην πιο δυνατή στιλάτη εκδοχή πάντα. Σου είπαμε ότι φέτος πρέπει ν” ανοίξεις τους ορίζοντές σου, γιατί η μόδα αλλάζει.

Δερμάτινο μποτάκι με τετράγωνη μύτη, ZARA

Φουλ στα φλοράλ

Staud F/W ’19 / Brock Collection F/W ’19 (ImaxTree)

Την άνοιξη και το καλοκαίρι φορούσες φλοράλ φορέματα, το φθινόπωρο και τον χειμώνα θα φοράς φλοράλ μπότες. Μπότες ψηλές ή μποτάκια στο ύψος του αστραγάλου όλα τώρα ντύνονται στο αγαπημένο σου φλοράλ pattern. Έτσι για να μη ξεχνάς τις ανέμελες μέρες του καλοκαιριού που φορούσες τα φλοράλ σου όταν έκανες βόλτες δίπλα στη θάλασσα. Όχι που θα πουν ότι δεν αγαπάς το ρομάντζο.

Μποτάκια σε φλοράλ μοτίβο, Alexandre Birman

Παπούτσια για πίστα

Tom Ford F/W ’19 / Alexa Chung F/W ’19 (ImaxTree)

Τα ’70s όπως είπαμε επιστρέφουν και φέρνουν το πάρτι στις εμφανίσεις σου. Οι disco πλατφόρμες, τα ψυχεδελικά τακούνια, τα animal prints σε γόβες και μποτάκια όλα πρόκειται να σου προσφέρουν fun looks. Θα είσαι η πρώτη που θα τραβάς τις φίλες σου στη πίστα του κλαμπ, γιατί these shoes are made for dancing.

Πέδιλα πλατφόρμες σε animal print, Η&Μ

Το πέδιλο το φθινόπωρο

Marc Jacobs F/W” 19/ Gucci F/W ’19 (ImaxTree)

Ο φόβος αποχωρισμού it’s a thing και αν στο τέλος κάθε σεζόν που πρέπει να ανεβάσεις στο πατάρι τ” αγαπημένα σου σανδάλια, ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλο, τότε φέτος είναι η χρονιά σου. Φορεμένα είτε με καλτσάκια, καλσόν ακόμα και αθλητικές, χοντρές κάλτσες (το πώς θα το φορέσεις το αφήνουμε πάνω σου) τώρα τα σανδάλια, mules, peep-toes έχουν μια θέση στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη.

Πέδιλο με δερμάτινο λουράκι, MANGO

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: