Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες

Κάθε χρόνο η ιστοσελίδα Airline Ratings δημοσιεύει τη λίστα με τις πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο «αναλυτής της αεροπορίας» ξεχώρισε την αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas για την προστασία που προσφέρει στους ταξιδιώτες, διακρίνοντάς τη για τη βελτίωσή της στην ασφάλεια, καθώς και για την επιχειρηματική της εξέλιξη.

Δείτε παρακάτω ποιες αεροπορικές εταιρείες ακολουθούν: 

9. FINNAIR
H Finnair δεν αμελεί την ασφάλεια των επιβατών της, ενώ επενδύει ακόμη περισσότερο στην πολυτέλεια. Το 2014, η φινλανδική αεροπορική εταιρεία παρουσίασε ένα υπερπολυτελές lounge για τους εκλεκτούς της πελάτες στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελσίνκι.

8. EVA AIR
H καινοτομία της ταϊβανέζικης Eva Air έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο! Την περασμένη χρονιά, η αεροπορική εταιρεία παρουσίασε στο προσωπικό εδάφους της το ρομπότ Pepper, στο αεροδρόμιο Taipei Songshan Airport, το οποίο καλωσορίζει τους επιβάτες της εταιρείας.

7. ETIHAD AIRWAYS
Ποιος είπε ότι εν ώρα πτήσης μπορείτε μόνο να ψωνίσετε αρώματα και κρέμες; Η Etihad Airways αλλάζει το πρότυπο ποιότητας στις υπηρεσίες της, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες της να αγοράζουν διαμάντια ή ακόμη και έργα τέχνης στα 30,000 πόδια!

6. DELTA AIR LINES
Tον Απρίλιο του 2016, η αμερικανική Delta Air Lines ανακοίνωσε την αγορά 37 νέων αεροσκαφών τύπου Airbus A321ceo και επιπλέον 75 Bombardier CS100.

5. CATHAWAY PACIFIC AIRWAYS
Άλλος ένας ασιατικός αερομεταφορέας κάνει εμφάνιση στη λίστα της AirlingRatings.com τη φετινή χρονιά με τη διάκριση της ασφάλειας και της προστασίας προς τους επιβάτες της.

4. BRITISH AIRWAYS
Για ακόμη μία χρονιά, η βρετανική British Airways πρωταγωνιστεί στην πρώτη δεκάδα της λίστας με τις πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες, ξεχωρίζοντας ακόμη και για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών εν ώρα πτήσης.

3. ALL NIPPON AIRWAYS (ΑΝΑ)
Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιαπωνίας διακρίνεται για την ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες της, ωστόσο έκανε μία «βουτιά» το 2015 μετά την απόφασή της να διακοσμήσει ορισμένα αεροσκάφη της αλά Star Wars

2. ALASKA AIRLINES
Η Alaska Airlines, όχι μόνο διακρίθηκε για την ασφάλεια που προσφέρει, αλλά και για το γεγονός ότι παρέχει δωρεάν WiFi στο μεγαλύτερο μέρος του στόλου της.

1. AIR NEW ZEALAND
Η Air New Zealand χαρακτηρίστηκε το 2016 από την AirlineRatings.com ως η καλύτερη αεροπορική για το 2016 ξεχωρίζοντας για τις εξαιρετικές της επιδόσεις.

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: