Αυτές είναι οι απόλυτες τσάντες της χρονιάς στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Αυτές είναι οι απόλυτες τσάντες της χρονιάς στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Αποτελούν την ωραιότερη προσθήκη της γκαρνταρόμπας σου.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο item της γκαρνταρόμπας μας στο οποίο έχει αδυναμία το ωραίο φύλο, τότε αυτό σίγουρα θα ήταν η γυναικεία τσάντα. Αποτελεί εδώ και χρόνια το πιο απαραίτητο και αγαπημένο αξεσουάρ όλων των εμφανίσεών μας και όχι άδικα. Αρχικά αποθηκεύει όλα τα αντικείμενα που χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση όπως κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο, καλλυντικά κ.ά.

Την ίδια ώρα, μία εντυπωσιακή τσάντα έχει τη δύναμη να απογειώσει ακόμη και το πιο αδιάφορο look και να ολοκληρώσει κομψά κάθε ντύσιμο. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν λανσάρει για ακόμη μια χρονιά μοναδικά, πρωτότυπα κομμάτια που ειλικρινά όλες θα θέλαμε να φορέσουμε. Αυτό που διακρίνουμε στις συλλογές των κορυφαίων σχεδιαστών είναι πως το 2021 ποντάρουν στα κλασικά σχέδια, δίνοντάς στις τσάντες νέα πνοή (και συχνά νέα ύφανση) αλλά διατηρώντας στο έπακρο το class που τις διακατέχει.

Μια επώνυμη τσάντα θα είναι πάντα η ωραιότερη προσθήκη της ντουλάπας σου, την οποία δεν πρόκειται να μετανιώσεις ποτέ. Μπορεί να σου κοστίσει κάτι παραπάνω όμως η ποιότητα και η αντοχή της αντικατοπτρίζουν πλήρως την τιμή. Τις τελευταίες σεζόν οι μεγάλοι οίκοι δίνουν ολοένα και περισσότερη έμφαση στις τσάντες, λανσάροντας υπέροχες shoulder bags, clutches, τσάντες με αλυσίδα και διάφορες άλλες εκδοχές.

Θέλοντας να συμβαδίσουν με τα δεδομένα της εποχής και τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, πολλοί οίκοι (Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Burberry κ.ά) τροποποίησαν τις best seller τσάντες τους, δημιουργώντας νέα, υπέροχα σχέδια. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε όλα τα must-have σχέδια που αξίζει να γνωρίζεις και να αγοράσεις φέτος.

 Βρήκαμε πώς θα πλύνεις σωστά και εύκολα τα μεταξωτά σου ρούχα στο σπίτι

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις ωραιότερες τσάντες αυτής της χρονιάς.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @PERNILLETEISBAEK

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: