After Dark: Πρεμιέρα με καλεσμένες την Ιωάννα Μαλέσκου και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη (trailer)

Δύο σεζόν, δεκάδες καλεσμένοι και αμέτρητες αποκαλύψεις. Τα πιο «σκοτεινά» μυστικά όμως, δεν τελειώνουν ποτέ και το After Dark έρχεται δυναμικά για 3η σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Από την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τους καλεσμένους του και μας υπόσχεται ακόμα πιο χορταστικές, ακόμα πιο απολαυστικές εξομολογήσεις.
• Η Ιωάννα Μαλέσκου, το πιο “Love It” κoρίτσι της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει ποδαρικό στο ανανεωμένο διαμέρισμα του Θέμη και αφήνεται σε αποκαλύψεις. Η παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ μιλάει για τη ζωή της πριν την τηλεόραση, θυμάται τον εαυτό της ως δασκάλα και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στον Θέμη.  
Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει πώς νιώθει όταν την συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη, μιλάει για τις «κόντρες» της με τους ανθρώπους της τηλεόρασης και απαντάει σε hοt ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή. Στο εξομολογητήριο, μας αφήνει άφωνους με τις πικάvτικες απαντήσεις της!
• Στη συνέχεια, η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, έρχεται σε ένα bonus εξομολογητήριο και απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις.
Και αυτή τη χρονιά οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… After Dark…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: