Αυτά τα σανδάλια είναι εμπνευσμένα από το Μοναστηράκι & γνωρίζουν διεθνή επιτυχία

Ένας πιο «κλισέ» τίτλος στο θέμα μας θα μπορούσε να είναι το «με άρωμα Ελλάδας». Αφενός όμως θα θύμιζε περισσότερο αθλητική επιτυχία σε περίοδο Ολυμπιακών αγώνων και αφετέρου δεν θα ήταν απόλυτα ενδεικτικός του αντικειμένου του θέματός μας. Γιατί όταν ένα από τα πιο γνωστά, διεθνή fashion brands, η TOMS, αποφάσισε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι παπούτσια με έμπνευση από την πατρίδα μας, δεν είχε γενικά και αόριστα τη χώρα μας στο μυαλό της, αλλά μία πολύ συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας, το Μοναστηράκι.
Αυτά τα σανδάλια είναι εμπνευσμένα από το Μοναστηράκι & γνωρίζουν διεθνή επιτυχία
Το σχεδιαστικό team του brand επηρεασμένο από τα αρχαιοελληνικά σανδάλια που κατασκευάζονται τον τελευταίο αιώνα σε αυτήν την down town περιοχή, δημιούργησε το πιο κλασικό, καλοκαιρινό στυλ σανδαλιών και το «πρόσθεσε» στη νέα συλλογή TOMS για τη σεζόν S/S 2020. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το κατά κάποιο τρόπο «made in Greece» σανδάλι κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις: μαύρο, ταμπά, μουσταρδί suede και μεταλλικό δέρμα, έχει διαχρονικό design με τα δερμάτινα λουράκια του να σχηματίζουν χιαστί σχέδια και είναι ό,τι πιο κομψό και ελαφρύ μπορείς να φορέσεις φέτος.

Αν δεν το είχε κατασκευάσει η TOMS θα μπορούσε να το είχε φτιάξει ένα παραδοσιακό τσαγκαράδικο κάπου εκεί στην οδό Απόλλωνος και πάλι θα ήταν το πιο cool flat sandal του καλοκαιριού. Συνδύασε το δικό σου με ένα printed φόρεμα, με crop jean ή με ένα loose shorts και περιηγήσου στους δρόμους της Αθήνας φορώντας ένα είδος παπουτσιών που δικαιωματικά πρέπει να περπατάει σε αυτά τα πλακόστρωτα και πολυσύχναστα στενά.
 Ελένη Μενεγάκη: 2 μέρες πριν το τέλος της εκπομπής της με το πιο glam rock look

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: