Αυτά τα πανωφόρια φορούν οι celebrities τις «φθινοπωρινές» μέρες του καλοκαιριού

Αυτά τα πανωφόρια φορούν οι celebrities τις «φθινοπωρινές» μέρες του καλοκαιριού

Ο Ιούνιος μάς υποδέχτηκε κάπως αλλόκοτα. Εκεί που περιμέναμε έναν φωτεινό ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες, τελικά τα πράγματα ήρθαν πολύ διαφορετικά. Τη Δευτέρα ο καιρός μάς έδειξε το άγριο πρόσωπό του με βροχές, καταιγίδες και θερμοκρασίες, που σίγουρα δε χαρακτηρίζουν μια καλοκαιρινή ημέρα. Επειδή, λοιπόν, μέχρι και τις επόμενες δύο-τρεις μέρες τα πράγματα θα κυλήσουν κάπως έτσι, είναι σχεδόν αδύνατον να σκεφτούμε ότι θα πάμε στο γραφείο με ό,τι πιο καλοκαιρινό έχουμε στην ντουλάπα μας.

Ναι, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και τασσόμαστε υπέρ σου που θες να φορέσεις επιτέλους το tube top σου με ένα ζευγάρι fashionable mules ή ένα αέρινο, χρωματιστό maxi φόρεμα με τα flat σανδάλια σου, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα. Τώρα, θα πρέπει να ξετρυπώσεις μερικά ελαφριά πανωφόρια από την ντουλάπα σου- ναι, εκείνα που δεν μπόρεσες να φορέσεις πριν κάνα δυο μήνες λόγω lockdown- και να τα λανσάρεις αυτές τις μέρες.

Αυτό ακριβώς έκαναν και οι celebrities, Ελληνίδες και ξένες. Πάνω που είχαν ανεβάσει στο πατάρι τα χειμερινά ρούχα, αναγκάστηκαν να ξανακατεβάσουν μερικά ελαφριά πανωφόρια και να τα εντάξουν στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Bella Hadid, η Χριστίνα Μπόμπα και άλλες διάσημες γυναίκες της εγχώριας και διεθνούς showbiz δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια. Επιστράτευσαν τα light πανωφόρια τους, – λεπτές καπαρντίνες, leather jackets κ.ά.- τάχθηκαν με τις «ορέξεις» του καιρού και έβαλαν για λίγο στην άκρη τα άκρως καλοκαιρινά ρούχα τους.

Διάβασε ακόμα: 5 διάσημα μοντέλα που γλίστρησαν και έχασαν… την πασαρέλα κάτω από τα πόδια τους (videos)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: