Αυτά τα brands φτιάχνουν τα πιο αισιόδοξα ρούχα που έχουμε δει

Αυτά τα brands φτιάχνουν τα πιο αισιόδοξα ρούχα που έχουμε δει

Και φέτος χρειαζόμαστε, όσο ποτέ άλλοτε, μία δυνατή δόση χαράς στο ντύσιμό μας.

Πριν βιαστείς να σκεφτείς πως τίποτα δεν μπορεί να σου φτιάξει το κέφι όταν απλά «δεν το έχεις», σου λέμε πως μελέτες έχουν αποδείξει το ακριβώς αντίθετο. Η εικόνα μας μέσα σε έντονα χρώματα και περίτεχνα μοτίβα είναι πάντα μία πηγή χαράς και αισιοδοξίας και υπάρχουν 4 διεθνή fashion brands -με shipping στη χώρα μας, το έχουμε τσεκάρει!- που δημιουργούν ακριβώς αυτό το στυλ των ρούχων: φωτεινά, γεμάτα θετική ενέργεια.

Ένα φόρεμα με μεγάλα, floral μοτίβα, ένα mix printed σύνολο, ένα statement αξεσουάρ με ρετρό στοιχεία ή ένα cozy, πολύχρωμο πουλόβερ, έχουν τη «δύναμη» να σου φτιάξουν τη διάθεση αν τα εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολα και τα συνδυάσεις με αγαπημένα, βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Είναι αυτό που λέμε «μικρές, καθημερινές χαρές» που μας φτιάχνουν τη μέρα αλλά αυτήν τη φορά αυτές οι «χαρές» μπορούν να περάσουν από την ντουλάπα μας.

Τσέκαρε στην παρακάτω gallery τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε fashion label, περιηγήσου στα sites σου και δες ποιο σου ταιριάζει περισσότερο στο στυλ και στην ιδιοσυγκρασία σου. Ωραίες οι μονοχρωμίες, πάντα κομψά και επιβλητικά τα one-color looks, αλλά τα μοτίβα στα ρούχα μπορούν να μας φτιάξουν το κέφι, και αν κρίνουμε από το πώς πήγε το 2020, το χρειαζόμαστε αυτό περισσότερο από ποτέ.
 Οδηγός Αγοράς: Τα «ugly Xmas sweaters» είναι τα πιο «όμορφα» πουλόβερ για τις γιορτές

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: