Αυτά τα αλλόκοτα σανδάλια για κάποιο λόγο θεωρούνται cool φέτος

Αυτά τα αλλόκοτα σανδάλια για κάποιο λόγο θεωρούνται cool φέτος

«I Love The Weirdos!»: Αυτό ήθελα να φωνάξω όταν είδα για πρώτη φορά σε συλλογή του Luxury brand των αδερφών Olsen, «The Row», αυτά τα σανδάλια που θυμίζουν μέρος μαθητική στολή των 80s και θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery. Δεν το έκανα όμως. Γιατί όσο και αν υπάρχουν λάτρεις των «αλλόκοτων» στυλιστικών επαναφορών, κανείς δεν απολαμβάνει την εικόνα μίας Fashion Editor που βγάζει κραυγές σαν ηρωίδα ταινίας του Terry Gilliam, στη μέση ενός γραφείου.

Aυτά τα closed-toe σανδάλια με τα λουράκια και τον chunky πάτο, είναι φέτος τα must have «άσχημα» παπούτσια τoυ καλοκαιριού και αυτό δεν το οφείλουμε μόνο στην Mary Kate και στην Ashley, αλλά και σε economy brands, όπως το Asos ή πιο ανεξάρτητους σχεδιαστές όπως το label Charles & Keith’s. Φέρνουν λίγο και στα πλαστικά παπουτσάκια που μας έβαζε όταν ήμασταν μικρές η μαμά μας στη θάλασσα για να μην κοπούμε στις πέτρες και να μην πατήσουμε αχινούς, αλλά στη δερμάτινη φετινή εκδοχή τους είναι η nerdy προσθήκη που μπορούμε να κάνουμε στο look μας για να γίνει πραγματικά ξεχωριστό. Αλλόκοτα ξεχωριστό. Οι bloggers, όπως θα δεις και στην gallery, τα φοράνε και με κάλτσα από μέσα λες και δεν είναι αρκετά περίεργα και από μόνα τους.

Η δική μας πρόταση αν θες να ακολουθήσεις αυτό το shoe trend είναι να τα εντάξεις σε ένα μινιμαλιστικό, μονόχρωμο σύνολο με γεωμετρικές φόρμες και όγκους. Με ένα midi φόρεμα σε γραμμή άλφα ή με ένα παντελόνι, loose ψηλόμεσο και ένα top με χοντρές τιράντες ίσως δείχνουν πιο κομψά και σχεδόν φυσιολογικά. Όσο και αν αγαπάμε τους weirdos η κανονικότητα στη μόδα δεν είναι πάντα απορριπτέα.
 Οδηγός Αγοράς: 30 εμπριμέ μαγιό για εσένα που βαριέσαι εύκολα τα μονόχρωμα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: