Αυτά τα 6 χρώματα θα αναδείξουν υπέροχα την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου

Αυτά τα 6 χρώματα θα αναδείξουν υπέροχα την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου

Και ευτυχώς -για σένα- αποτελούν δυνατά color trends αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι, παραλία, βουτιές, ήλιος, ήλιος και πάλι ήλιος. Αν ο στόχος μας κάθε καλοκαίρι που έρχεται δεν είναι να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν πιο ηλιοκαμένη επιδερμίδα, τότε ποιος ο λόγος να το αναμένουμε με τόση ανυπομονησία; Καθόμαστε για ώρες στις γαλαζοπράσινες ακτές κάτω από τον καυτό ήλιο, βάζουμε αρκετό λάδι μαυρίσματος (και αντηλιακό, ε; μην το ξεχνάς) για να μας «αγκαλιάσουν» περισσότερο οι ακτίνες του και όλα αυτά με σκοπό να αποκτήσουμε αυτό το sunkissed αποτέλεσμα που βλέπουμε να έχουν τα κορίτσια της Βραζιλίας.

Ναι, ξέρουμε, ήδη σου περιγράψαμε μια τυπική μέρα των διακοπών σου. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό και σκεπτικό, όμως, κάπου κάνεις το λάθος να μην αναδεικνύεις στο έπακρο αυτό το τόσο υπέροχο χρώμα που απέκτησες με μεγάλη προσπάθεια. Και πώς θα το αναδείξεις; Φορώντας τα 6 συγκεκριμένα χρώματα που έχουμε συγκεντρώσει για σένα στην παρακάτω gallery.

Μη βιαστείς να πεις ότι το μόνο χρώμα που θα σε κολακεύσει και θα αναδείξει το μαύρισμά σου είναι το λευκό. Όχι! Φέτος το καλοκαίρι ξεφεύγουμε από τα κλασικά και τετριμμένα και -ευτυχώς- τα χρώματα που ενδείκνυνται για την ανάδειξη της ηλιοκαμένης επιδερμίδας μας βρίσκονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα summer color trends.

Και κάτι ακόμα… Μην περιοριστείς φορώντας αυτά τα χρώματα στην εκδοχή των αέρινων, summer dresses, των ιδιαίτερων tops ή των τσαντών, που μπορεί να έχεις μαζί σου στις διακοπές. Μπορούν και τα μαγιό σου, αλλά και τα cover-ups που φοράς στην παραλία να είναι σε αυτές τις super stylish αποχρώσεις. Κράτα, λοιπόν, τις απαραίτητες σημειώσεις και δες τι λείπει από τη συλλογή σου, για να το προσθέσεις στη βαλίτσα διακοπών σου πριν να είναι αργά!

Διάβασε ακόμα: Μια ρομαντική λεπτομέρεια αρκεί για να φαίνονται τα ρούχα σου πιο ακριβά

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: