Αυτά τα 5 prints πρέπει να φοράς το 2020 (γιατί πολύ απλά θα τα βλέπεις παντού)

Αυτά τα 5 prints πρέπει να φοράς το 2020 (γιατί πολύ απλά θα τα βλέπεις παντού)

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που είδαμε και θαυμάσαμε την Jennifer Lopez να περπατά γεμάτη αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα του Οίκου Μόδας Versace με το iconic jungle print φόρεμά της, άρχισαν να μας μπαίνουν σοβαρές υποψίες ότι τα prints θα είναι ένα από τα βασικά trends το 2020. Και δεν κάναμε λάθος. Άλλωστε, υπήρξαν κι άλλοι Οίκοι, όπως Gucci, Balnciaga, Marc Jacobs και Richard Quinn, που παρουσίασαν στις κολεξιόν τους τα πιο fun prints που έχουμε δει ποτέ, βάζοντάς μας σιγά σιγά σε αυτήν την ιδέα.

Αυτήν τη σεζόν, λοιπόν, θα μας απασχολήσει αρκετά η δεκαετία του ’80 με τα graphic, έντονα prints και τα ρομαντικά πουά, αλλά και τα ‘90s tie-dye, ενώ δε θα λείψουν και τα διαχρονικά floral. Για να λέμε την αλήθεια, ακόμα κι αν είσαι πιστή οπαδός των μονοχρωματικών looks, ξέρεις ότι ακόμη και ένα fashion item με print να προσθέσεις στο outfit σου, θα νιώσεις αμέσως ένα mood boost, θα αλλάξει η διάθεσή σου και σίγουρα στο τέλος θα αποκτήσεις μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ένα print – ειδικά η ανάμειξη δύο διαφορετικών- είναι ο εύκολος τρόπος να εντυπωσιάσεις έχοντας δημιουργήσει ένα ανατρεπτικό και συνάμα σοφιστικέ look. Ανακάλυψε στην παρακάτω gallery τα 5 πιο fresh prints του 2020 και τόλμησε να τα εντάξεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Διάβασε ακόμα: #NYFW: Kαι από σήμερα γυρίζουμε όλοι τα ρολόγια μας επτά ώρες πίσω

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: