Αυτά τα 5 pastel χρώματα επιστρέφουν κάθε άνοιξη διαχρονικά

Τα pastels είναι μία από τις τάσεις που βλέπουμε κάθε άνοιξη και αυτά είναι τα 5 must χρώματα.

Η εποχή των pastels έφθασε επιτέλους. Η συγκεκριμένη, βέβαια, κατηγορία έχει κάνει την εμφάνιση της ακόμη και μέσα στον χειμώνα, αφού οι σχεδιαστές μετά τα δύο τελευταία χρόνια σκληρής καραντίνας και απομόνωσης, αποφάσισαν να εμπλουτίσουν με χρώμα ακόμη και τις χειμερινές συλλογές τους.

Παραδοσιακά, πάντως, τα pastels έχουν ταυτιστεί στην συνείδηση μας με την άνοιξη, ως η ρομαντική πλευρά της spring παλέτας, με κάποια από τα πιο όμορφα χρώματα σε γενικές γραμμές. Από το baby blue, έως το lilac της πασχαλιάς και το ροζ που θυμίζει σύννεφο, τα pastels είναι αγαπημένα των γυναικών, αφού προσδίδουν ένα αέρα ρομαντισμού, αλλά και ένα sophisticated χαρακτήρα, θυμίζοντας τα pastel ταγιεράκια της Jackie Kennedy. 

Φέτος, τα είδαμε και πάλι δυναμικά στα catwalks των αγαπημένων μας σχεδιαστών, με τα ελαφρά pastels να έχουν παρουσιαστεί ήδη και για τον επερχόμενο χειμώνα, αν λάβουμε υπόψη μας το show του Fendi ,με τα ροδακινί items. 

Αυτά τα 5 pastel χρώματα επιστρέφουν κάθε άνοιξη διαχρονικά

Τα 5 must pastels που φοράμε κάθε άνοιξη και πώς να τα συδνυάσεις.

Μέσα στην νέα λογική της μόδας, η οποία και άργησε να μπει στην ζωή μας, που θέλει να σκεφτόμαστε πολύ καλά τις αγορές μας, είναι και η όλη ιδέα ενός item που θα φοράμε διαχρονικά. Δηλαδή, ένα versatile item που μπορούμε να αξιοποιήσουμε κάθε σεζόν με διαφορετικούς, φρέσκους συνδυασμούς. Αυτό, συμβαίνει και με τα pastel χρώματα. Υπάρχουν ορισμένα από αυτά που βλέπουμε κάθε άνοιξη στους δρόμους της πόλης και έχουν αποκτήσει την αξία του κλασικού, οπότε αν θέλεις να επενδύσεις τώρα σε ένα pastel κομμάτι φρόντισε να είναι σε pale yellow, baby blue ή pink, lilac και mint green.

Αυτά τα 5 pastel χρώματα επιστρέφουν κάθε άνοιξη διαχρονικά

Αυτά τα 5 pastel χρώματα επιστρέφουν κάθε άνοιξη διαχρονικά

Τα 5 αυτά χρώματα της pastel παλέτας είναι ιδανικά για τις αρχάριες της τάσεις, αφού μπορούν να συνδυαστούν πανεύκολα. Το total color είναι πάντα μια καλή ιδέα, ενώ το μαύρο και το λευκό είναι ένας κλασικός καμβάς που μπορείς να παίξεις πάνω του άφοβα. Αν θέλεις να μπεις στα μονοπάτια του colorblocking, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια βάση, χωρίς πολλές αποκλείσεις, δηλαδή ένα ροζ σακάκι με ένα φούξια παντελόνι ή ένα mint πουκάμισο με μία φούστα σε bold green,για ένα εγκυημένα καλό αποτέλεσμα.

Κράτα τα αξεσουάρ χαμηλά, με chic επιλογές και basic χρώματα. 

Διαβάστε επίσης:

 Το fashion staple που αγαπά η Δανάη Παππά και αξίζει μια θέση στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Η Lizzo λανσάρει την νέα της shapewear σειρά «Yitty» και παραμένει πάνω από όλα ο εαυτός της

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: