Αυτά είναι τα ζώδια που τα πάνε καλά με την οδήγηση!

Είσαι ατζαμής και φασαριόζος οδηγός ή τηρείς με ηρεμία και υπευθυνότητα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας; Σου αρέσουν τα αυτοκίνητα που είναι για πολλά….γκάζια, ή προτιμάς τα ευέλικτα και μικρά αυτοκίνητα πόλης;

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, η οδική συμπεριφορά και συγκεκριμένα ο τρόπος οδήγησης, επηρεάζεται έντονα από τον τρόπο που σκεφτόμαστε, από την συμπεριφορά μας και γενικότερα από την προσωπικότητά μας. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, το ζώδιό σου φανερώνει τις ικανότητές σου στην οδήγηση, αλλά και τα γούστα σου στα αυτοκίνητα.

Μάθε λοιπόν τώρα, αν είσαι ο «ιππότης» της ασφάλτου ή ο «Σουμάχερ» της πόλης…Το Oroskopos.gr σου αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά της οδηγικής σου συμπεριφοράς.
ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
«Ο βιαστικός και …προκλητικός οδηγός»
Λατρεύεις την οδήγηση και την ταχύτητα, όμως πολλές φορές υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου και η οδήγησή σου είναι προκλητική, γρήγορη και απερίσκεπτη. Σου αρέσουν οι «κόντρες» και στον δρόμο θέλεις να έχει πάντα την πρωτιά. Δεν μπορείς να συγκρατείς τα νεύρα σου στην οδήγηση, γι αυτό και κατά την διάρκεια που οδηγείς, αν υπάρξουν «παρατράγουδα», δεν αργείς να κατεβάσεις το τζάμι και να αρχίζεις να εκτονώνεις τα νεύρα σου βρίζοντας! Βιάζεσαι να φτάσεις στον προορισμό σου και χάνεις την υπομονή σου όταν βρίσκεσαι σε μποτιλιάρισμα. Το σημείο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι ο τρόπος οδήγησής σου επηρεάζεται έντονα από τα στιγμιαία συναισθήματά σου και αυτό συχνά μπορεί να σε μπλέκει σε μπελάδες.Παρόλα αυτά όταν έχεις θλίψη ή βρίσκεσαι σε ψυχολογικό αδιέξοδο, μία μακρινή βόλτα με το αυτοκίνητο μπορεί να σου φτιάξει αμέσως την διάθεση!
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Γρήγορο σπορ αυτοκίνητο, υψηλού κυβισμού στο χρώμα της φωτιάς (κόκκινο)!
ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου
«Ο άνετος αλλά…γκρινιάρης οδηγός»
Αρκετές στιγμές βαριέσαι την οδήγηση και σε κουράζει, λατρεύεις όμως τα ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα που έχουν μέσα όλες τις ανέσεις! Στο δρόμο τηρείς κατά γράμμα τον κώδικα οδικής κυκλοφορίες, δεν κάνεις «μαγκιές» και πολλές φορές η ταχύτητά σου είναι αρκετά πιο κάτω και από το επιτρεπόμενο όριο. Είσαι ο οδηγός που θα ελέγξει με συνέπεια την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, θα κάνεις τυπικά όλα τα σέρβις και κάποιες στιγμές θα βάλεις και επιπλέον φώτα στο αυτοκίνητο, προκειμένου να έχεις πολύ καλή ορατότητα και να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Θέλεις να κάνεις τα πάντα για να προστατεύεις τον εαυτό σου αλλά και το «ακριβοπληρωμένο» αυτοκίνητό σου, που το προσέχεις σαν τα μάτια σου, για να μην πάθει καμία γρατσουνιά! Παρόλο που διατηρείς ένα «χαμηλό» προφίλ στην οδήγηση, είσαι ο οδηγός που θα γκρινιάξεις, θα κορνάρεις και κάποιες στιγμές θα σε πιάσει και το πείσμα σου και δεν θα αφήσεις κανέναν να σε προσπεράσει.
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Σου αρέσουν οι ανέσεις και η πολυτέλεια, γι αυτό και το αυτοκίνητο των ονείρων σου είναι ακριβοπληρωμένο, με φουλ έξτρα! Σου αρέσουν τα δερμάτινα καθίσματα και προτιμάς το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
«Ο γρήγορος και ριψοκίνδυνος οδηγός»
Η οδήγηση είναι μία από τις μεγαλύτερες αγάπες σου, γιατί σου αρέσει να είσαι στο δρόμο, λατρεύεις τα ταξίδια και το αυτοκίνητό σου είναι ένα μέσο που σε βοηθά να είσαι σε δράση, κίνηση και περιπέτεια! Γνωρίζεις τα πάντα για το αυτοκίνητό σου, αλλά και για την οδήγηση και έχεις όλες τις γνώσεις για να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε έκτακτη ανάγκη! Ωστόσο ο τρόπος που οδηγείς είναι γρήγορος και πολλές φορές ριψοκίνδυνος. Είσαι από τους οδηγούς που βιάζεσαι να φτάσεις στον προορισμό σου, κολλάς στο μπροστινό από εσένα αυτοκίνητο, προκειμένου να «προκαλέσεις» τον οδηγό να πάει πιο γρήγορα και αρκετές φορές οδηγείς επιπόλαια και απερίσκεπτα! Ως λάτρης της επικοινωνίας, έχεις την τάση την ώρα που οδηγείς, να ασχολείσαι και με άλλα πράγματα παράλληλα, να κάνεις αναλυτικές συζητήσεις με τον συνοδηγό, να συνομιλείς στο τηλέφωνο και η προσοχή σου αποσπάται πολύ εύκολα ! Μήπως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις λίγο συνήθειες;
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Θέλεις ένα αυτοκίνητο που θα είναι γρήγορο, άνετο, σπορ, παράλληλα όμως και βολικό για τα ταξίδια σου! Επειδή έχεις την τάση να «εξερευνείς» δύσβατες τοποθεσίες, το ιδανικό αυτοκίνητο για σένα είναι ένα τζιπ.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
«Ο συντηρητικός και ήρεμος οδηγός»
Η οδήγηση δεν είναι και μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες σου, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιες στιγμές μπορεί να γίνει επικίνδυνη, όχι από λάθος χειρισμούς δικούς σου, αλλά από άλλους οδηγούς. Αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα τόσο την οδήγηση όσο και το αυτοκίνητο σου, δεν θέλεις για τίποτα να διαταραχθεί η ασφάλεια τόσο η δική σου, όσο και των γύρω σου. Φοράς πάντα ζώνη ασφαλείας, οδηγείς σε ήρεμους και σταθερούς ρυθμούς και αποφεύγεις τους απότομους ελιγμούς. Ο τρόπος οδήγησής σου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «αμυντικός», είσαι υπόδειγμα ασφαλής οδήγησης και έχεις την εξαιρετική ικανότητα να προλαβαίνεις και τα λάθη που τυχαίνει να κάνουν οι οδηγοί γύρω σου! Στο αυτοκίνητό σου υπάρχουν πάντα κουκλάκια που στα έχουν κάνει δώρο αγαπημένα σου πρόσωπα, φυλαχτό και κάποια εικονίτσα που σου δώρισε η μαμά, για να σε προστατεύει!
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Το αυτοκίνητο δεν το θέλεις για φιγούρα, γι αυτό και προτιμάς ένα αυτοκίνητο το οποίο θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες. Το ιδανικό αμάξι για σένα είναι μεσαίου κυβισμού και με αρκετούς αερόσακους, που θα σε προστατεύουν!
ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου
«Ο Φιγουρατζής και …νευρικός οδηγός»
«Καλά εε …δεν παίζομαι στην οδήγηση, το αυτοκίνητό μου τα σπάει», αυτή είναι μία από τις κλασσικές σου ατάκες όταν μιλάς για τις ικανότητές σου στην οδήγηση, αλλά και για το αμάξι σου! Σου αρέσουν τα ακριβά αμάξια, η ταχύτητα και θέλεις να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου …Για να καταφέρεις να εντυπωσιάσεις, έχεις συνέχεια το αυτοκίνητό σου γυαλισμένο, βάζεις στην τσίτα τη μουσική και προσθέτεις και έξτρα αξεσουάρ που θα κάνουν το αυτοκίνητό σου να είναι περιζήτητο! Το ύφος σου την ώρα που οδηγείς είναι 100 καρδιναλίων, γι αυτό και πολύ συχνά θα κατεβάσεις το τζάμι για να προσβάλεις άλλους οδηγούς για τις ικανότητές τους στην οδήγηση. Χάνεις εύκολα την υπομονή σου, βιάζεσαι και λειτουργείς νευρικά, όμως το μεγαλύτερο αρνητικό στοιχείο σου είναι ότι πολλές φορές υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου. Ωστόσο είσαι από τους οδηγούς που θα αφήσεις προτεραιότητα στους πεζούς ή θα εξυπηρετήσεις κάποιον άλλον οδηγό, αν σου ζητήσει τη βοήθειά σου!
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Αναζητάς ένα εκθαμβωτικό αυτοκίνητο, που σπάνια κυκλοφορεί στην πόλη. Προτιμάς τις συλλεκτικές εκδόσεις και σου αρέσουν πολύ τα πανάκριβα, πολυτελή τζιπ…Εμμ ένας Λέοντας δεν μπορεί να οδηγεί ότι και ότι !!!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
«Ο ασφαλής και προγραμματισμένος οδηγός»
Για σένα πάνω από όλα, μετρά η ασφάλεια και η άνεση στην οδήγηση ! Δεν μπορείς να χάνεις πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σου, για να ψάχνεις να βρεις να παρκάρεις ή με το να διακινδυνεύεις την ασφάλειά σου. Γι αυτό και προτιμάς να έχεις ένα μικρό, βολικό, αλλά ασφαλές αυτοκίνητο, που θα σε διευκολύνει στις καθημερινές σου μετακινήσεις. Για σένα το αυτοκίνητο είναι πρακτικό μέσο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, δεν θέλεις το αυτοκίνητο για «φιγούρα». Η οδήγησή σου είναι πάντα σωστή, ασφαλής και πολύ προγραμματισμένη, έχεις πολύ καλό προσανατολισμό και ξέρεις σε κάθε περιοχή, ποια είναι τα στενά που θα σε βγάλουν ακόμα πιο γρήγορα στον προορισμό σου! Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που μπορεί να έχεις πίεση, άγχος και η οδήγησή σου να γίνεται βιαστική και απότομη!
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, που θα μπορείς να το παρκάρεις εύκολα και γρήγορα!

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου
«Ο προσεχτικός, αλλά φοβητσιάρης οδηγός»
Η γρήγορη οδήγηση δεν σου αρέσει, την φοβάσαι και φυσικά δεν θέλεις να ριψοκινδυνεύεις! Έχεις την αίσθηση του κίνδυνου, γι αυτό και άργησες να μάθεις να οδηγείς, αλλά και ήθελες τον χρόνο σου για να προσαρμοστείς και να μπορείς να ανταπεξέλθεις μόνος σου με το αυτοκίνητο στο δρόμο. Δεν υπερβαίνεις τα όρια ταχύτητας, ορισμένες φορές όμως μπερδεύεσαι με τα σήματα και δεν τα θυμάσαι όλα με λεπτομέρεια. Παρόλο που η οδήγησή σου είναι ήρεμη, συνετή και προσεχτική, έχεις την τάση να χάνεις τον προσανατολισμό σου, να μπερδεύεσαι στους δρόμους και να καθυστερείς να αποφασίσεις ποια πρέπει να είναι η κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις. Αν είσαι γυναίκα Ζυγός, τότε δεν θα είναι λίγες οι φορές που στο φανάρι, θα κοιτάζεις το βάψιμό σου στο καθρέφτη και θα εξοργίζεις τα αυτοκίνητα πίσω σου, επειδή αργείς να ξεκινήσεις! Γι αυτό λοιπόν πολλές φορές είσαι ο δέκτης παραπόνων στο δρόμο, θα σου κορνάρουν και θα σου φωνάξουν …για να πάρεις μπροστά! Η οδήγηση δεν είναι και το ατού σου, με μεγαλύτερη όμως προσοχή μπορείς να τα πας καλά!
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Θέλεις να έχεις ένα ακριβό υπέρλουξ αυτοκίνητο ή τίποτα! Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία, προκειμένου να αποκτήσεις ένα όμορφο αυτοκίνητο που θα το χαίρεσαι!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

«Ο ευέλικτος και γρήγορος οδηγός»
Στην οδήγηση θέλεις να τα συνδυάζεις όλα, την ταχύτητα και την ασφάλεια μαζί. Το ατού σου είναι ότι έχεις πολύ καλά αντανακλαστικά και «μυρίζεσαι» τα προβλήματα πολύ νωρίτερα πριν συμβούν. Η οδήγησή σου είναι ένα κράμα άμυνας και επίθεσης μαζί. Οδηγείς καχύποπτα και υποψιασμένα, γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να μην έχουν και μεγάλο ταλέντο στο τιμόνι, αν όμως κάποιος σε βρίσει άδικα, σου κορνάρει ή θελήσει επίμονα να σε προσπεράσει, τότε κάνεις τα πάντα για να βρεθείς πρώτα από αυτόν και πολλές φορές θα ζητήσεις και το λόγο! Μερικές φορές πρέπει να περιορίζεις την τάση σου για «εκδίκηση» και να μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, όταν οδηγείς. Περιόρισε λοιπόν τα σπινιαρίσματα και τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, όταν προκύπτουν συμβάντα που σε κάνουν να χάνεις την υπομονή σου.
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος του αυτοκινήτου όσο η ταχύτητα, γι αυτό είναι πολύ πιθανό να επιλέγεις μικρά αυτοκίνητά με πολλά άλογα! Εκτός από τα αυτοκίνητα, είσαι λάτρης των μοτοσικλετών!
ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
«Ο καλός αλλά επιπόλαιος οδηγός»
Με την οδήγηση όχι απλώς τα πας καλά, είναι το αγαπημένο σου χόμπι! Σου αρέσουν οι βόλτες, τα ταξίδια και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να κάνεις μόνος σου ένα μεγάλο, πολύωρο ταξίδι. Για σένα η οδήγηση είναι τρόπος εκτόνωσης ενέργειας, σου δίνει χαρά και γεμίζει τις μπαταρίες σου! Προτιμάς τα ταξίδια από την οδήγηση στην πόλη, γιατί το μποτιλιάρισμα και τα φανάρια σε εκνευρίζουν και τα βαριέσαι! Παρόλο που είσαι ένας οδηγός που ξέρει τα πάντα για το αυτοκίνητό του, γνωρίζει καλά όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ξέρει καλά πως να αντιδρά σε κάθε περίπτωση, έχεις την τάση να γίνεσαι επιπόλαιος με το τιμόνι! Την ώρα που οδηγάς μπορεί η προσοχή σου να αποσπαστεί, ή μερικές φορές μπορεί να επιταχύνεις χωρίς να έχεις σκεφτεί τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ένας δρόμος ή να αδιαφορήσεις για τα καιρικά φαινόμενα!
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: ένα διθέσιο, ξεσκέπαστο και «χαμηλωμένο» αυτοκίνητο !
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
«Ο ήρεμος και οργανωτικός οδηγός»
Σου αρέσει η οδήγηση και το αυτοκίνητο είναι για σένα το μέσο που σε βοηθά να φτάνεις με συνέπεια στον προορισμό σου. Έχεις την τάση να επιλέγεις ακριβά και άνετα αυτοκίνητα και απεχθάνεσαι τα μικρά! Το αμάξι για σένα είναι και ένα μέσο προβολής, γι αυτό και θέλεις να έχεις το καλύτερο! Είσαι από τους πιο συνετούς και οργανωτικούς οδηγούς. Μπορεί η οδήγησή σου να είναι κάποιες στιγμές νευρική, όμως είσαι 100% συγκεντρωμένος στο τιμόνι και παρατηρείς όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, προκειμένου να αποφύγεις το κακό ! Στο αυτοκίνητό σου υπάρχουν όλα τα είδη που θα σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά (τρίγωνο, βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών) και φροντίζεις να οδηγείς αυτοκίνητο με έξτρα κρατήματα, αερόσακου αλλά και μεθόδους οδήγησης που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σου σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Θέλεις ένα σταθερό, ασφαλές, άνετο και πλήρες εξοπλισμένο μεγάλο αυτοκίνητο (απαραίτητο αξεσουάρ το GPS, γιατί δεν θέλεις ούτε στιγμή να χάσεις τον προσανατολισμό σου).
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
«Ο απρόβλεπτος και ασυντόνιστος οδηγός»
Δεν έχεις και μεγάλο ταλέντο στην οδήγηση, συνήθως τις περισσότερες φορές την βαριέσαι και προτιμάς τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τις στιγμές που μπαίνεις στο αυτοκίνητό σου για να πας στον προορισμό σου, σκέφτεσαι τα πάντα εκτός από το τιμόνι. Θα θυμηθείς τη δουλειά, τα φιλαράκια σου, την οικογένειά σου και έχεις το κακό συνήθειο να μιλάς στο κινητό εν ώρα οδήγησης! Επειδή είσαι άνθρωπος που μπορείς να συνδυάζεις αρκετές δραστηριότητες μαζί, δεν σημαίνει ότι και στην οδήγηση πρέπει να ριψοκινδυνεύεις! Τη μία στιγμή μπορεί η οδήγήση σου να είναι ήρεμη και συγκροτημένη και ξαφνικά να κάνεις απότομους ελιγμούς που κανείς δεν περίμενε. Για να μην μιλήσω καλύτερα για την τάση σου να χάνεσαι… ακόμα και στους δρόμους που έχεις περάσει παραπάνω από μία φορά !

Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Μα φυσικά το αυτοκίνητο ενός Υδροχόου πρέπει οπωσδήποτε να είναι υβριδικό, γιατί θέλει πάντα να προστατεύει το περιβάλλον και είναι λάτρης της νέας τεχνολογίας.
ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
«Προτιμά να είναι ο συνοδηγός»
Αν θα περιέγραφε κάποιος τις ικανότητές σου στην οδήγηση, σίγουρα θα έλεγε ότι το κάθισμά σου είναι ασφυκτικά τοποθετημένο μπροστά από το τιμόνι και ότι φρενάρεις πολλά μέτρα πριν το σημείο που πρέπει να κάνεις παύση! Ναι …είσαι ο πιο φοβιτσιάρης οδηγός από όλα τα ζώδια και έστω και αν δεν θες να το παραδεχτείς, η οδήγηση είναι για σένα μία δύσκολη και αρκετά αγχωτική δραστηριότητα! Οι περισσότεροι Ιχθείς αποφεύγουν να πιάσουν τιμόνι στα χέρια τους, όμως αν ανήκεις στους «θαρραλέους» του ζωδίου. τότε σίγουρα οδηγείς φοβισμένα και πολύ συγκρατημένα. Βρίσκεσαι πάντα στη δεξιά λωρίδα, έχεις ένα μόνιμο άγχος και ενημερώνεις πολύ πιο πριν από όταν πρέπει. για οποιαδήποτε αλλαγή κατεύθυνσης. Καλό είναι να έχουμε αίσθηση του κινδύνου…μήπως όμως εσύ υπερβάλεις λιγάκι;
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου: Όσο πιο μικρό και ασφαλές γίνεται! Παρόλο που σε τρομάζει η οδήγηση με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, σου αρέσουν πολύ τα ιστιοπλοϊκά και τα σκάφη!

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: