Αυτά είναι τα τρία είδη παπουτσιών που πρέπει να φοράς το φθινόπωρο

Αυτά είναι τα τρία είδη παπουτσιών που πρέπει να φοράς το φθινόπωρο

Το να διαλέξεις ρούχα αυτήν την περίοδο είναι σχετικά πιο εύκολο από το να βρεις τι παπούτσια να φορέσεις βγαίνοντας έξω. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε: τα καλοκαιρινά σου σύνολα τα φοράς ακόμα σχεδόν αυτούσια προσθέτοντας από πάνω τους ένα denim jacket, ένα blazer ή μία κλώστινη ζακέτα. Τι γίνεται όμως όταν κατεβαίνεις πιο χαμηλά και κοιτάς το look σου; Συνειδητοποιείς και εσύ πως ήρθε η στιγμή να αποχωριστείς τις άνετες σαγιονάρες σου αλλά ξέρεις με τι είδους παπούτσια πρέπει να τις αντικαταστήσεις; Aν όχι είμαστε εμείς εδώ για εσένα και σου λέμε τα τρία στυλ ζευγαριών που πρέπει να βγάλεις τώρα από την παπουτσοθήκη σου και να εντάξεις στα καθημερινά, αλλά και τα βραδινά, outfits σου. Για να είσαι πάντα επίκαιρα και κομψά ντυμένη, χωρίς να κρυώνεις.

Sneakers

Όχι ότι δεν είναι παντός καιρού τα αθλητικά μας, αλλά τώρα που ο καιρός δεν είναι πλέον υπερβολικά ζεστός, τα φοράμε χωρίς καμία ενοχή. Ιδανικά για τις casual εμφανίσεις μας και ταιριάζουν τόσο με φορέματα, με mini φούστες, με jeans αλλά και με shorts. Αν η δουλειά σου δεν έχει κάποιο αυστηρό dress code, μπορείς να βάλεις τα sneakers σου και στο γραφείο με ένα loose παντελόνι, ένα lingerie top και ένα σακάκι. 

Μules

Mε χαμηλό τακούνι (aka kitten heels) τα φοράς το πρωί, με ψηλό σε συντροφεύουν στις βραδινές σου εξόδους. Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα μόνο είδος παπουτσιού για αυτήν την μεταβατική περίοδο, θα ήταν αυτό το οποίο είναι κλειστό μπροστά και ανοιχτό πίσω συνδυάζοντας «χειμώνα-καλοκαίρι» σε ένα design.

Combat boots

Aν, δε, έχουν και cut outs τότε είναι σίγουρα η πιο ασφαλής, ενδυματολογικά, επιλογή που μπορείς να κάνεις όταν θες να διαλέξεις φόρεμα για το αέρινο, floral φουστάνι σου. Με αυτά τα μποτάκια και ένα denim jacket από πάνω θα είσαι σαν rock star (ή τραγουδίστρια της country αν δεν αγαπάς τη rock) χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ.
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 12 kitten heels για να περπατάς άνετα χωρίς να χάνεις τη φινέτσα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: