Αυτά είναι τα πιο στυλάτα Instagram Accounts που μπορείς να ακολουθήσεις σήμερα

Αυτά είναι τα πιο στυλάτα Instagram Accounts που μπορείς να ακολουθήσεις σήμερα

Η εποχή είναι περίεργη για δύσκολη για πάρα πολλούς επαγγελματίες εκεί έξω, από τον χώρο της εστίασης, του τουρισμού και πολλών άλλων κατηγοριών που έχουν πληγεί από το υποχρεωτικό lockdown. Θα ήταν ιεροσυλία να βάλουμε δίπλα σε αυτούς και τις fashion influencers, αλλά είναι γεγονός πως σαν ένα παρακλάδι της βαριάς βιομηχανίας της μόδας, είναι και αυτός ένας «κλάδος» που περνάει κρίση και αναμένεται να βιώσει αλλαγές αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει και την «επόμενη μέρα της μόδας».

Μέσα στην πανδημία όμως και στην αναδιαμόρφωση του όλου «σκηνικού» γύρω μας, υπάρχουν κάποια It-girls, με τα αντίστοιχα εντυπωσιακά accounts που θα δεις στην παρακάτω gallery, που τα έχουν καταφέρει εξαιρετικά καλά σε ό,τι αφορά την προσαρμογή τους στα καινούργια δεδομένα χωρίς να έχουν χάσει τη μοναδική αισθητική τους και την ξεχωριστή προσέγγισή του γύρω από ό,τι αφορά τη μόδα.

Κάνε και τις δέκα τώρα follow στο Instagram και θα παίρνεις καθημερινά τις σωστές «δόσεις» fashion inspo εν μέσω Πανδημίας αλλά και όταν πολύ σύντομα (θέλουμε να ελπίζουμε) τελειώσουν όλα αυτά! Το scroll down σου στο Instagram θα παραμείνει και τότε εξαιρετικά ενδιαφέρον!
 H επόμενη μέρα της μόδας: γιατί η «fast fashion» αποτελεί ήδη παρελθόν

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: