Αυτά είναι τα πιο hot σχέδια στα bikinis της φετινής χρονιάς

Αυτά είναι τα πιο hot σχέδια στα bikinis της φετινής χρονιάς

Βρήκαμε τα στυλ στα οποία πρέπει να επενδύσεις.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την Πρωτομαγιά και το φετινό Πάσχα. Ο Απρίλιος έχει κάθε λόγο να είναι ο αγαπημένος μας μήνας αφού η θερμοκρασία ανεβαίνει αισθητά και εμείς ψάχνουμε ήδη τα μαγιό που θα αγοράσουμε. Μην ξεχνάς πως η Ελλάδα είναι μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες με αποτέλεσμα να κάνουμε νωρίς τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την καλοκαιρινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα εμείς φροντίζουμε να προμηθευτούμε έγκαιρα όλα τα υπέροχα μαγιό και beachwear κομμάτια που θα μας συντροφεύουν στις εμφανίσεις μας. Αν ανήκεις σε αυτές που αγαπούν τα bikinis, έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για εσένα.

Αυτό το καλοκαίρι νέα στυλ, μοντέρνα σχέδια και mix n” match συνδυασμοί έρχονται για να κυριαρχήσουν. Με λίγα λόγια το έργο σου να αναμένεται να είναι δύσκολο. Είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορείς να βρεις τόσο απλά τα μαγιό που σου αρέσουν περισσότερο ανάμεσα σε αυτή την πληθώρα επιλογών. 

Bikinis με 60′s επιρροές, με κρίκους, ψηλόμεσα και ολόσωμα με εντυπωσιακά prints αναμένεται να κατακλύσουν τα ράφια των καταστημάτων. Ευτυχώς το λιανεμπόριο επαναλειτουργεί σήμερα ξανά και έτσι έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά τα σχέδια και να τα δοκιμάσεις. Η σωστή εφαρμογή είναι το no.1 ζήτημα που εξετάζουμε όταν ψάχνουμε μαγιό οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για βιαστικές αγορές. Εμείς σήμερα βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις επτά μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό φέτος για να ξέρεις που πρέπει να επενδύσεις.

 Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει την Παρασκευή λίγο πιο στυλάτη με τις υπέροχες denim εμφανίσεις της

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @victoriassecret

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: