Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI

Σύμφωνα με το FBI, κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να διαπράξουν κάποιο έγκλημα, απ’ ότι άλλα.

Μετά από έρευνα λοιπόν στα πιο σκοτεινά χαρακτηριστικά τους, διαπιστώθηκε πως στην κορυφή των πιο επικίνδυνων ζωδίων βρίσκεται ο Καρκίνος, καθώς οι περισσότεροι κακοποιοί που συλλαμβάνονται ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

Όσο για τους Κριούς, μπορεί να χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους, ωστόσο δεν φτάνουν σε τρομερές ακρότητες. Οι Ταύροι μπορεί να θυμώνουν αλλά το κρατούν μέσα τους και τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν περισσότερο με… απάτες παρά με δολοφονίες!

Οι Ζυγοί διαπράττουν αρκετά εγκλήματα, γιατί έχουν κάποιες επικίνδυνες κυκλοθυμίες.

Οι Λέοντες συνήθως δεν θέλουν μπλεξίματα, αλλά αν ποτέ κάνουν φόνο θα είναι απλώς… για να τραβήξουν την προσοχή. Οι Παρθένοι, μπορούν να καταλήξουν στο έγκλημα αρκετά εύκολα, ενώ και οι Ιχθύες μπορούν να αναπτύξουν περίεργη ψυχολογία και να οδηγηθούν σε φόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους serial killers ήταν Ιχθύες.

Ο Αιγόκερως έχει κι αυτός τα κρυμμένα του χαρτιά και μπορεί να οδηγηθεί στο έγκλημα. Οι Τοξότες και οι Σκορπιοί, οι οποίοι είναι αρκετά εκδικητικοί, βρίσκονται στο νούμερο 3 και 2 θέση αντίστοιχα.

Οι Δίδυμοι δεν παίρνουν και τίποτα στα σοβαρά και έτσι είναι οι τελευταίοι στη λίστα με τους επικίνδυνους. Προτελευταίοι στη λίστα είναι οι Υδροχόοι, αφού είναι φιλήσυχοι και ήρεμοι.

Πηγη: enikos.gr

The post Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI 2017

zwdia

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: