Αυτά είναι τα πιο εμβληματικά looks από το «Sex And The City»

Αυτά είναι τα πιο εμβληματικά looks από το «Sex And The City»

Ελπίζουμε να δούμε στο revival τουλάχιστον τα μισά από αυτά!

Τον Ιούνιο του 1998, το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Sex and the City έκανε πρεμιέρα και ολόκληρη η σειρά συνεχίστηκε να προβάλλεται ως το 2004. Η σειρά αφηγείται τη ζωή τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη, την Carrie Bradshaw, την Miranda Hobbes, την Charlotte York και την Samantha Jones.

Η σειρά είναι ο ορισμός του glamour και της μόδας κάνοντάς την μία από τις πιο αγαπητές γυναικείες σειρές ever. Οι 4 ηρωίδες έχουν πολύ διαφορετικό στυλ, πράγμα που βοήθησε κάθε γυναίκα που έβλεπε την σειρά να αντλήσει έμπνευση και να αναβαθμίσει το στυλ της. Το ενδυματολογικό ύφος της Carrie για παράδειγμα, ήταν πιο hype και μοντέρνο, ενώ της Miranda πιο επαγγελματικό, αλλά κομψό. Η Charlotte από την άλλη ήταν πάντα κομψή, ενώ η Samantha πολύ σeξι και τολμηρή.

Γι΄ αυτό, όπως και φαντάζεσαι, όταν μάθαμε πως το «Sex and the City» θα επιστρέψει με 10 επεισόδια, κάναμε τρελό πάρτι, παρόλο που δυστυχώς θα λείπει η Samantha. Με αφορμή, λοιπόν, αυτό το revival, έχουμε κάνει μια λίστα των 9 πιο αξέχαστων looks της σειράς.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: