Αυτά είναι τα παιδιά που διέπραξαν τα πιο φρικτά εγκλήματα [Εικόνες]



Εγκλήματα που ακόμα και ο πιο αρρωστημένος νους δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.

Μπορεί ένα παιδάκι 9 ή 10 ετών να πάρει στα χέρια του ένα όπλο και να σκοτώσει; Κι όμως οι παρακάτω αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου.

Mary Bell

Την ημέρα των 11ων γενεθλίων της, τον Μάιο του 1968, η Mary Bell παρέσυρε σε έρημο σπίτι ένα 4χρονο αγόρι ονόματι Martin Brown σε εγκαταλειμμένο σπίτι, όπου και το έπνιξε. Λίγες μέρες μετά, εκείνη και ένας 13χρονος εισέβαλαν σε ορφανοτροφείο όπου τα έκαναν λαμπόγυαλο, αφήνοντας σημείωμα όπου αναλάμβαναν την ευθύνη για την δολοφονία του Martin. Δυο μήνες αργότερα, το ζευγάρι απήγαγε και δολοφόνησε τον 3χρονο Brian Howe, αφήνοντας το ακρωτηριασμένο πτώμα του σε έρημη παραλία, με ένα τεράστιο «M» χαραγμένο στο στομάχι του. Η ψυχιατρική ανάλυση της Mary έδειξε προχωρημένη ψυχοπάθεια. Της αποδόθηκαν κατηγορίες μόλις για 2 ανθρωποκτονίες. Προφυλακίστηκε μέχρι την ηλικία των 23 ετών.

Barry Dale Loukaitis

Ο 15χρονος Barry Dale Loukaitis τον Φεβρουάριο του 1996 εισβάλλει στην τάξη του ενώ γινόταν μάθημα άλγεβρας, ντυμένος cowboy, με πραγματικά όπλα. Ανοίγει πυρ, σκοτώνει 2 μαθητές και τον δάσκαλο του. Σε κατάσταση παράνοιας αρχίζει να φωνάζει: «Αυτό είναι σίγουρα πιο διασκεδαστικό από την άλγεβρα, έτσι δεν είναι;» Προσπάθησε να πάρει για όμηρο τον καθηγητή γυμναστικής, που είχε την ατυχία να περνάει εκείνη την ώρα από την τάξη. Για κακή του τύχη, εκείνος κατάφερε να τον αφοπλίσει με χαρακτηριστική ευκολία. Σήμερα ο Barry εκτίει ποινή δις ισόβια + 205 χρόνια κάθειρξης.

Jesse Pomeroy



O Jesse Pomeroy το 1871 ήταν μόλις 11 ετών. Το χειμώνα του 1871, ο Jessie παγίδευσε και βασάνισε 4 αγόρια. Όταν συνελήφθη, τον έστειλαν αμέσως σε αναμορφωτήριο. Εκεί έμεινε για 1 1/2 χρόνια, λόγω καλής διαγωγής. Τότε, ξεκίνησε να σκοτώνει. Στα 14 του, ο Pomeroy απήγαγε και σκότωσε ένα κοριτσάκι. Λίγο αργότερα δολοφόνησε και ένα αγόρι ηλικίας 4 ετών με τόσο τρομακτικό τρόπο, που σχεδόν αποκεφαλίστηκε. Όταν τον κάλεσε η αστυνομία ως ύποπτο για τις δολοφονίες, ο Pomeroy απάντησε κυνικά «υποθέτω πως ναι, εγώ τα έκανα όλα». Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και απομόνωση.

Robert Thompson & Jon Venables

Οι δυο 10χρονοι φίλοι το 1993 εντόπισαν τον 3χρονο James Bulger σε ένα mall μαζί με την μητέρα του. Αφού κατάφεραν να τον δελεάσουν και να τον παγιδεύσουν μακριά από την μητέρα του. Στη συνέχεια ο Bulger πέθανε αργά στα χέρια τους, έχοντας δεχτεί πέτρες και λασπωμένα τούβλα στο κεφάλι, αλλά και σεξουαλική κακοποίηση με μπαταρίες. Οι Thompson και Venables καταδικάστηκαν σε 8ετή φυλάκιση. Στα 18 τους, με νέα δίκη, τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν με διαφορετικά ονόματα.

Eric Smith

Το 1993 ο 13χρονος Eric Smith δολοφόνησε βίαια τον 4χρονο Derrick Robie. Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Robie περπατούσε προς το σπίτι του, τότε ο Smith τον άρπαξε και τον έσυρε σε μια κοντινή δασική περιοχή. O Smith χτύπησε με πέτρες τον Robie και με ένα κλαδί και ένα μαχαίρι σοδόμισε το σώμα του, προκαλώντας του αργό και βασανιστικό θάνατό. Ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν συμβεί στην σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ, έφερε την καταδίκη του 13χρονου Smith σε ισόβια & 9 έτη κάθειρξη. Ο Smith έχει αιτηθεί αρκετές φορές αναστολή της ποινής του, χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Jasmine Richardson

Το 2006 η Jasmine Richardson ήταν μόλις 12 ετών όταν δικάστηκε και στη συνέχεια καταδικάστηκε για τη δολοφονία της μητέρας, του πατέρα και του 8χρονου αδελφού της. Προηγουμένως, οι γονείς της, της είχαν απαγορεύσει να βλέπει τον 23χρονο φίλο της Jeremy Steinke και το ζευγάρι ζητούσε εκδίκηση. Το 2006, ο Steinke -που είχε πείσει την Jasmine πως ήταν λυκάνθρωπος- εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας και μαζί με την Jasmine τους δολοφόνησαν όλους. Αν και το ζευγάρι προσπάθησε να ζήσει σε άλλη πόλη, η σύλληψή τους έγινε εύκολα. Σήμερα ο Steinke εκτίει ποινή 3 φορές ισόβια, ενώ η Richardson ολοκληρώνει την ποινή της σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Έχει μετανιώσει για το έγκλημά της.



Originally posted 2016-12-22 21:50:11.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: