Αυτά είναι τα καλοκαιρινά fashion tips που μας δίδαξε το απόλυτο style icon Demy!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως βρισκόμαστε επιτέλους στην «καρδιά» του καλοκαιριού, για το οποίο τόσο πολύ ανυπομονούσαμε! Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει λίγο περισσότερο μέρα τη μέρα, η διάθεσή μας, είτε βρισκόμαστε στην Αθήνα, είτε σε κάποιο μακρινό νησί διακοπές, δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει την ίδια ανοδική πορεία. Ωστόσο, παρά τη γενικευμένη ανεμελιά που επικρατεί, υπάρχει ένα ζήτημα το οποίο σε προβληματίζει και αφορά στις εμφανίσεις σου. Το γεγονός πως τα Σαββατοκύριακα είσαι πάντα καλεσμένη σε πάρτι ή φιλικές μαζώξεις, ενώ κάθε μέρα υπάρχει τουλάχιστον μία after work πρόταση από κάποια φίλη, ελλοχεύει τον κίνδυνο να αρχίσεις να στερεύεις από ευφάνταστες stylish ιδέες και -μη χειρότερα- να αρχίσεις να επαναλαμβάνεσαι, κάτι που σαφώς δεν θες με τίποτα να συμβεί, αφού αν υπάρχει κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις, αυτό είναι οι ανυπέρβλητες εμφανίσεις σου!

Αν αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να παραμείνεις one step ahead, την απάντηση σου δίνει το αγαπημένο μας pop και fashion icon Demy! Η ταλαντούχα και όμορφη τραγουδίστρια έχει καταφέρει να τραβήξει ουκ ολίγες φορές τα βλέμματα με τις κομψές επιλογές της από την Pink Woman, για αυτό και εμείς επιλέξαμε τρία fashion tips που η ίδια μας δίδαξε μέσα από τα look της και θα κάνουν αμέσως upgrade ακόμη και στο πιο απλό outfit!

Ένα μαγιό δεκάδες outfit

Αν μέχρι σήμερα πίστευες πως τα μαγιό είναι μόνο για τις στιγμές που κάνουμε μακροβούτια και χαλαρώνουμε κάτω από τον καυτό ήλιο, μάλλον ήρθε η ώρα να τα δεις με διαφορετικό μάτι. Όπως και η Demy στη φωτογραφία που ακολουθεί, έχει συνδυάσει το μοντέρνο αυτό monokini με ένα απόλυτα casual σορτς, έτσι και εσύ μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα απλό, τζιν σορτσάκι, μία φούστα, μία φαρδιά παντελόνα, αλλάζοντας και διευρύνοντας κάθε φορά τον χαρακτήρα του μαγιό. Αν το γυαλιστερό ύφασμα που έχουν τα περισσότερα μπανιερά σού φαίνεται αποτρεπτικό για να φορεθούν εκτός παραλίας, να ξέρεις πως συνδυάζοντάς το με μία πιο «ήσυχη» υφή, θα υπάρξει ισορροπία στον συνδυασμό και θα μπορείς να το φοράς από το πρωί στις βόλτες σου, μέχρι αργά σε κάποια πιο glam νυχτερινή έξοδο.

Αυτά είναι τα καλοκαιρινά fashion tips που μας δίδαξε το απόλυτο style icon Demy!

Η ζώνη statement

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ το οποίο «πρωταγωνίστησε» τις σεζόν που παρήλθαν και συνεχίζει με τη σεζόν που διανύουμε, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία η ζώνη, το κλασικό «κομμάτι» που με ένα απλό δέσιμο μπορεί όχι μόνο να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά ένα σύνολο, αλλά να αναδείξει τις αναλογίες μας με τον πιο κομψό και θηλυκό τρόπο. Αυτό βλέπουμε τουλάχιστον εμείς παρατηρώντας τη Demy που τόλμησε να υιοθετήσει μία μεσάτη ζώνη σε ένα πιο industrial ύφος. Σε κάθε περίπτωση, εσύ μπορείς πάντα να «παίξεις» με κάποια χοντρή αγκράφα, ένα πιο «ψαγμένο» slogan πάνω στο ύφασμα ή ένα ιδιαίτερο animal print, το trend που κυριαρχεί ξεκάθαρα φέτος το καλοκαίρι! Αν μέχρι στιγμής δεν έχεις προσθέσει κάποια ζώνη στην ντουλάπα σου, στα Pink Woman υπάρχει μία μεγάλη γκάμα σχεδίων από την οποία μπορείς να επιλέξεις το αξεσουάρ που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ αλλά και τον σωματότυπό σου.

Αυτά είναι τα καλοκαιρινά fashion tips που μας δίδαξε το απόλυτο style icon Demy!

In this T-shirt

Τα πιο ασφαλή, διαχρονικά και αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, είναι ασφαλώς τα λευκά μας t-shirt, τα οποία μας «σώζουν» κάθε φορά που νομίζουμε πως δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε. Όταν μάλιστα φέρουν και κάποια μοναδική στάμπα που εκφράζει κάτι βαθύτερο για εμάς, τότε ακόμη καλύτερα! Το καλό με το συγκεκριμένο item που το καθιστά μία αναγκαία προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου, είναι το γεγονός πως μπορεί και προσαρμόζεται σε κάθε look και περίσταση. Μπορεί να σε συντροφεύει στα workout σου, στην απογευματινή σου βόλτα στο νησί, σε μία συναυλία ακόμη και τις ώρες που βρίσκεσαι στο γραφείο. Τα κομμάτια με τα οποία θα το «κουμπώσεις» άλλωστε, όπως η επιλογή του παπουτσιού, είναι εκείνα που θα διαμορφώσουν και τον τελικό χαρακτήρα της εικόνας σου.

Αυτά είναι τα καλοκαιρινά fashion tips που μας δίδαξε το απόλυτο style icon Demy!

Extra tip

Κράτα σημειώσεις: Λευκό T-shirt, φλοράλ μίντι φούστα και ένα ζευγάρι έντονα σκουλαρίκια σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα και χρώματα, είναι η cool και βολική πρόταση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπου κι αν προγραμματίζεις να πας! Τα συγκεκριμένα ρούχα θα σου προσφέρουν μία πιο αέρινη και καλοκαιρινή σιλουέτα, ενώ το κόσμημα θα δώσει μία επιπλέον λάμψη και έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Κλείνοντας, τώρα που γνωρίζεις όλα τα fashion μυστικά για να αναβαθμίσεις το στυλ και τις εμφανίσεις σου φέτος το καλοκαίρι, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφθείς τα Pink Woman. Εκεί θα βρεις όλα τα items που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις τους πιο iconic και μοντέρνους συνδυασμούς, όπως η αγαπημένη μας fashionista Demy!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: