Αυτά είναι τα iconic outfits που αγαπήσαμε από το reality των Kardashians

Αυτά είναι τα iconic outfits που αγαπήσαμε από το reality των Kardashians

Το reality ρίχνει αυλαία μετά από 14 χρόνια και θυμηθήκαμε τα πιο εντυπωσιακά σύνολα των αδελφών Kardashian.

Μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και 20 σεζόν οι αδερφές Kardashian ολοκληρώνουν το reality show «Keeping Up With The Kardashians». Την ανακοίνωση δημοσιοποίησε η Kim Kardashian με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Στους υπέροχους θαυμαστές μας, με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τη δύσκολη απόφαση που πήραμε ως οικογένεια να πούμε αντίο στο Keeping Up With the Kardashians. Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και παράλληλα σόου, θα είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε στα καλά, στα άσχημα, στις χάρες, στα δάκρυα, στις σχέσεις και στην απόκτηση παιδιών. Θα κρατήσουμε για πάντα τις αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μέρος της εμπειρίας αυτής. Πιο πολύ, ευχαριστούμε τον Ryan Seacrest που πίστεψε σε μας, το E! που ήταν συνεργάτης μας και την ομάδα παραγωγής μας. Η τελευταία μας σεζόν είναι στις αρχές του 2021. Χωρίς το σόου αυτό δε θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα και είμαι ευγνώμων για όσους μας παρακολούθησαν και υποστήριξαν εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 χρόνια.

Το σόου μάς έκανε αυτές που είμαστε και το χρωστάω σε όσους έπαιξαν τον ρόλο τους για να διαμορφώσουμε τις καριέρες και να αλλάξουμε τις ζωές μας για πάντα, με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Kim».

Μέσα σε αυτά τα 14 χρόνια, λοιπόν, θα θυμόμαστε τα γέλια και τις ιστορίες της διάσημης οικογένειας, όπως επίσης και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των κοριτσιών. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η οικογένεια Kardashian-Jenner αγάπησε και τίμησε ιδιαιτέρως τα total black looks, τις bodycon σιλουέτες, τις ψηλόμεσες φούστες, αλλά και τα ολόλευκα σύνολα. Φυσικά, όλες οι αδελφές τίμησαν ιδιαιτέρως το animal print. Ένα μοτίβο που φορέθηκε πολύ την πρώτη σεζόν το 2007 και που με αυτό έμελλε να ανακοινωθεί η ολοκλήρωση του show από την Kim Kardashian.

Photo credits: @enews

Διάβασε ακόμα: Μια νέα συνεργασία μάς κάνει να ανυπομονούμε για το It shoe της σεζόν

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: