Αυτά είναι τα brands με τα αγαπημένα μας chunky κοσμήματα

Αυτά είναι τα brands με τα αγαπημένα μας chunky κοσμήματα

Αξίζει να τα προσθέσεις στην κοσμηματοθήκη σου!

Τα μεγάλα σε όγκο κοσμήματα και ιδιαίτερα από χρυσό είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Chunky δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και χοντρές αλυσίδες, έχουν καταλάβει όχι μόνο τα social media αλλά και τη συλλογή κοσμημάτων μας. Οι μικρές, γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και τα αναγνωρισμένα brands προσπαθούν να συμβαδίσουν με την τάση, αλλά όλα γίνονται sold out ξανά και ξανά. Αντικαταστάθηκε άραγε ο μινιμαλισμός από ένα μετα-πανδημικό κύμα μαξιμαλιστικών αξεσουάρ;

Όπως ήταν αναμενόμενο, το TikTok είναι καταλύτης για την τάση. Η Victoria Paris και η Suede Brooks, κάποιες από τις πιο δημοφιλής TikTokers, έχουν υιοθετήσει το trend με επιτυχία. Τα κοσμήματα του brand τους, Joolz by Martha Calvo, φοριούνται και από διάσημους όπως η Gigi Hadid και ο Bad Bunny, οι οποίοι έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις φορώντας τα κολιέ του. Το υπερβολικό layering είναι αναπόφευκτο και ενθαρρύνεται.

Η Lauren Rubinski είναι μια άλλη trendy «κοσμηματοπώλης του Instagram». Ίσως αναγνωρίσεις τα κοσμήματα της αφού έχουν φορεθεί πολύ από την Rosie Huntington-iteley. Η Lauren Rubinski έχει αφήσει σίγουρα την υπογραφή της στο χώρο κοσμημάτων του Instagram κάτι που δεν είναι και εύκολο κατόρθωμα. 

Για μια πιο διακριτική προσέγγιση στην τάση αναζήτησε τα brands Completedworks και Alighieri Jewelry. Τα σχέδια της Alighieri ακολουθούν ένα πολύ όμορφο σχήμα, φαίνονται χειροποίητα και είναι πολύ ιδιαίτερα. Επιπλέον, τα σκουλαρίκια που βλέπαμε παντού τους τελευταίους μήνες ήταν τα σκουλαρίκια Scrunch τoυ brand Completedworks, που έγινε γνωστό για τα γλυπτικά του κομμάτια.

Φυσικά, οι αναγνωρισμένοι οίκοι μόδας έχουν παρουσιάσει τα δικά τους chunky, χρυσά κοσμήματα. Για παράδειγμα, η «Summer Silhouette» εκστρατεία του οίκου Louis Vuitton διαθέτει μια εντυπωσιακή αλυσίδα, την οποία διαφημίζει η Kaia Gerber. Ο τρόπος που έκαναν styling το κομμάτι αποδεικνύει πόσο ευέλικτα μπορεί να είναι τα μεγάλα σε όγκο χρυσά κοσμήματα.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις έμπνευση και να πειστείς πως αυτά είναι τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις κάθε σύνολο.

Το παντελόνι με πιέτες είναι η πιο cool τάση των ’80s που επέστρεψε πάλι στη μόδα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: