Αυτά είναι τα 9 πιο ακριβά πριβέ κλαμπ της Ευρώπης με απίστευτες ανέσεις- Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε ακούσει για τα πριβέ πανάκριβα κλαμπ στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη, όπου εκεί συγκεντρώνονται κατά καιρούς πασίγνωστα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ όπου πίνουν σαμπάνιες και συζητούν.

 

Ωστόσο δεν υπάρχουν μόνο σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη πριβέ κλαμπ που να κλέβουν την παράσταση, καθώς αντίστοιχα χλιδάτα μέρη υπάρχουν στην Σκωτία, την Κωνσταντινούπολη, το Μόντε Κάρλο, ακόμη και στην Αθήνα.

Φυσικά η είσοδος σε τα πριβέ κλαμπ δεν είναι δυνατή για όλους, καθώς για να μπεις μέσα πρέπει να έχει κάρτα μέλους για την οποία πληρώνεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Το Bussiness Insider διάλεξε τα 9 πιο luxurius πριβέ κλαπ της Ευρώπης, τα οποία διαφέρουν και λόγω του ιδιαίτερου design τους, καθώς αν και πανάκριβα δεν είναι υπερβολικά διακοσμημένα και λόγω των τιμών μέσω των οποίων διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα κλαμπ της εκάστοτε πόλης.

Πάρε μία ματιά πως είναι στο εσωτερικό τους τα καλύτερα πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και δες ποιο ελληνικό είναι ανάμεσα σε αυτά:

9. Noppe Bar, Στοκχόλμη, με ετήσια συνδρομή από 290 ευρώ

Τα προνόμια συμμετοχής στο Noppe  περιλαμβάνουν εκδηλώσεις και συναυλίες που διοργανώνονται από τον σύλλογο. Το μπαρ διοργανώνει επίσης έναν αποκλειστικό τουρνουά γκολφ στη χώρα, ένα διάσημο καλοκαιρινό πάρτι και έναν αγώνα σκοποβολής για τα μέλη του. Για να γίνεις δεκτός θα πρέπει να σε προτείνουν δύο άτομα που να είναι ήδη μέλη.

 8. Salon de Bricolage, Αθήνα, με ετήσια συνδρομή από 500 ευρώ

Ιδρύθηκε το 2009 και τώρα έχει περίπου 3.000 μέλη, πολλά από τα οποία είναι μέλη και σε άλλα κλαμπ ανά τον κόσμο.
Τα μέλη του προέρχονται από τις τέχνες, τον Τύπο, τη μόδα, τις κινηματογραφικές ταινίες και τον επιχειρηματικό κόσμο»που αναζητούν και εκτιμούν την ανώτερη ποιότητα, τον σοφιστικέ χώρο και την ιδιαίτερη γοητεία», αναφέρει ο ίδιος ο σύλλογος.
Το club διαθέτει δύο χώρους τέχνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικές παρουσιάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και δείπνα. Και τα δύο σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο.

7. Silencio, Παρίσι, με ετήσια συνδρομή από 600 ευρώ

Το κλαμπ διαθέτει μια φωτογραφική γκαλερί, έναν κινηματογράφο 24 θέσεων, βιβλιοθήκη, αίθουσα καπνιστών, δύο μπαρ και μια σκηνή.Οι συνιστώμενοι υποψήφιοι έχουν προτεραιότητα και ο χορηγός στη συνέχεια λαμβάνει συνδρομή δωρεάν μήνα εάν η αίτηση γίνει αποδεκτή. Όσοι είναι κάτω των 30 ετών και ζουν στο εξωτερικό δίνουν 600 ευρώ το χρόνο ή 50 ευρώ το μήνα. Για όλους τους υπόλοιπους η τιμή είναι € 900 ή € 1.680 με επιπλέον παροχές.

6. Soho House, Κωνσταντινούπολη, από 650 ευρώ


Η λέσχη αποτελείται από τέσσερα κτίρια: το κτήριο Corpi, το κτήριο του παραρτήματος, το κτίριο Chancery και το γυάλινο κτίριο. Υπάρχουν δύο εστιατόρια, μια αίθουσα προβολής 49 θέσεων, ένα σπα Cowshed και ένα γυμναστήριο. Η συμμετοχή στα μέλη κοστίζει € 650 συν € 117 οι φόροι για όσους είναι κάτω των 27 ετών. Όσοι είναι άνω των 27 δίνουν  € 1.300 τον χρόνο συν  € 234 για τους φόρους.

5. 5 Hertford Street, Λονδίνο, με ετήσια συνδρομή από 1.680 ευρώ συν 1,345 ευρώ για εγγραφή

Η Λουπίτα Νιόνγκο, το ζεύγος Κλούνεϊ, ο Μικ Τζάγκερ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Πριγκίπισσα Ευγενία είναι μερικοί από τα μέλη της ιδιωτικής λέσχης, ενώ οι τιμές ανεβαίνουν για όποιον θέλει να γίνει μέλος καθώς μόνο για την εγγραφή θα πρέπει να πληρώσει πάνω από 1.000 δολάρια.  

4. Thirty Nine Monte Carlo, Μόντε Κάρλο με ετήσια συνδρομή 2.700 ευρώ

Αίθουσα μασάζ

Η λέσχη είναι μια «όαση ηρεμίας για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τη φασαρία του Μόντε Κάρλο» και προσφέρει στα μέλη πρόσβαση σε αθλητικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, αλλά και εκπαίδευση από επαγγελματίες του αθλητισμού.

Ο Πρίγκιπας Άλμπερτoς είναι τακτικός επισκέπτης.  Η συμμετοχή στα μέλη κοστίζει € 4.900 ετησίως, ενώ όσοι είναι κάτω των 27 ετών, δίνουν αρκετά λιγότερα, δηλαδή € 2.700.

3. China Club Berlin, Βερολίνο, εγγραφή στα 10.000 ευρώ + η ετήσια συνδρομή

Τα πολύτιμα κινέζικα έργα τέχνης και η εξαίσια κινεζική κουζίνα αποτελούν τη βάση της «κομψής αλλά ανεπιτήδευτης, χαλαρής ατμόσφαιρας» για την υψηλή κοινωνία του πολιτισμού, της πολιτικής, των μέσων ενημέρωσης και της οικονομίας.
Τα μέλη πρέπει να προταθούν από τουλάχιστον ένα μέλος της λέσχης ή να έχουν εγκριθεί από την επιτροπή συμμετοχής του κλαμπ.

2.The Carnegie Club, Χάιλαντς της Σκωτίας – ετήσια συνδρομή στα 9.021 ευρώ συν εγγραφή 25.000 στελίνες.

Το διάσημο Club Carnegie στο Skibo Castle, το οποίο βρίσκεται σε μια απομονωμένη γωνιά των ανατολικών οροσειρών της Σκωτίας, είναι το πιο ακριβό από τα ευρωπαϊκά σωματεία που συμμετείχαν σε αυτή τη λίστα.

Ιδρύθηκε από έναν από τους πρώτους δισεκατομμυριούχους του κόσμου – τον Αμερικανό βιομήχανο και τον φιλανθρωπό Andrew Carnegie. Βρίσκεται σε έκταση 8.000 στρεμμάτων και διαθέτει γήπεδο γκολφ και σπα.

Η συμμετοχή στα μέλη κοστίζει 9.021 ευρώ ετησίως, συν 25,000 λίρες για την εγγραφή. Τα 350 περίπου μέλη του συλλόγου περιλαμβάνουν διευθύνοντες συμβούλους, μεγιστάνες πετρελαίου και αριστοκράτες. Μέλος είναι και η Madonna, η οποία έγινε μετά τον γάμο της με τον Guy Ritchie το 2000.

Θεωρείται ότι έχει μια αυστηρή διαδικασία ένταξης.

1. 1930 Club Milano, Μιλάνο – Μπαίνεις μόνον κατόπιν ειδικής πρόσκλησης

Το Club 1930 στο Μιλάνο είναι τόσο αποκλειστικό που δεν διαθέτει καν ιστοσελίδα και η παραπάνω φωτογραφία ανήκει σε επισκέπτη που την ανέβασε στα social media.

Σύμφωνα με το περιοδικό The Chic Fish, η λέσχη δεν είναι ακόμη ορατή από το δρόμο, αλλά βρίσκεται κάτω από ένα απλόμπαρ και μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση μόνο μέσω πρόσκλησης. Οι καλεσμένοι μπαίνουν μέσα από μία κρυφή πόρτα, ενώ φήμες λένε πως διάσημα μοντέλα χαλαρώνουν εκεί μετά την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Πηγή: iefimerida.gr 

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: