Αυτά είναι τα 10 μυστικά στο στυλ της Meghan Markle

Αυτά είναι τα 10 μυστικά στο στυλ της Meghan Markle

…που κάνουν κάθε εμφάνισή της να συζητιέται σε όλο τον πλανήτη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Meghan Markle είναι μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη και από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες σε κοινωνικό, πολιτικό και στυλιστικό επίπεδο.

Η Meghan Markle είναι master στο να επιλέγει το σωστό outfit για την κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για κάποιο επίσημο κάλεσμα, είτε για την παρουσία της σε ένα gala, είτε για μια επίσκεψη σε σχολεία ή ιδρύματα με παιδιά, η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry κάνει πάντα τους κατάλληλους στυλιστικούς συνδυασμούς.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στη fashion μηχανή αναζήτησης, Lyst, αποτέλεσε το style icon με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2019. «Τα ρούχα που φόρεσε την περσινή χρονιά η Meghan Markle πυροδότησαν κατά μέσο όρο μια αύξηση της τάξης του 216% σε αναζητήσεις παρόμοιων κομματιών», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Lyst.

Τι είναι αυτό που κάνει, όμως, τη Meghan Markle το απόλυτο style icon που συζητιέται παντού και που όλες οι γυναίκες θέλουν να μοιάσουν; Η απάντηση βρίσκεται στην παρακάτω gallery και στα δέκα μυστικά στυλ της πρώην Δούκισσας του Sussex. Η Meghan δεν κάνει υπερβολές, ούτε ακραία στυλιστικά τολμήματα. Αγαπά τα basic και διαχρονικά κομμάτια και βρίσκει πάντα τον τέλειο τρόπο να τα αναδείξει.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το accessory trend δεν πρέπει να λείπει από τα φθινοπωρινά outfits σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: