Αφού έμεινε εκτός Βουλής, η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί ότι επιστρέφει στους δρόμους (βίντεο)

Κάτω από το όριο του 3% έφτασε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, κάτι που αποτελεί ιστορικό χαμηλό του μορφώματος από το 2009 και μετά σε εθνικές εκλογές.

Η πτώση που είχε ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή είναι εντυπωσιακή όχι μόνο συγκρίνοντάς την με τις προηγούμενες εκλογές αλλά και με τις ευρωεκλογές που έγιναν μόλις πριν από έναν μήνα.

Παρά την εκλογική αποτυχία της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε με προκλητικότητα στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος: «Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε, ας το πάρουν απόφαση», ανέφερε σε δήλωσή του και συνέχισε:

«Επιστέφουμε εκεί που γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες, σε έναν αγώνα σκληρό ενάντια στον μπολσεβικισμό και στον άγριο καπιταλισμό που έρχεται», ενώ συμπλήρωσε ότι «θα αγωνιστούμε με σθένος ενάντια στο ξεπούλημά των εθνικών θεμάτων».

«Ευχαριστούμε θερμά τις περισσότερες από 150.000 υπερήφανους Έλληνες και υπερήφανες Ελληνίδες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή και δίνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και “φίλους”: Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε, ας το πάρουν απόφαση».

Στη διάρκεια των εν λόγω δηλώσεων, ο κ. Μιχαλολιάκος είχε δίπλα την κόρη του, Ουρανία, και τον Χρήστο Παππά, όμως απουσίαζε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ακολουθεί βίντεο με την δήλωση του κ. Μιχαλολιάκου:

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: