Αφού έφαγαν του σκασμού… θυμήθηκαν ότι δεν τους άρεσε το φαγητό για να μην πληρώσουν

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό καφέ-εστιατόριο στο Κουμ Καπί στα Χανιά.

Αφού απόλαυσε το φαγητό του, ένα ζευγάρι τουριστών από το Ισραήλ άρχισε να παραπονιέται ότι η παραγγελία τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε κι ότι αυτό που έφαγαν δεν ήταν καλό, με προφανή σκοπό… να μην πληρώσουν το λογαριασμό.

Μάλιστα, άλλαξαν και τα τρία πιάτα που παρήγγειλαν, με το προσωπικό να τους κάνει το χατήρι σε όλες τις περιπτώσεις και να τους εξυπηρετεί με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, ενώ ήπιαν και τα κοκτέιλ τους πριν δημιουργήσουν τη φασαρία.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος απαίτησε -όπως ήταν λογικό- να πληρώσουν το λογαριασμό, αλλά εκείνοι, όχι μόνο δεν πλήρωσαν, αλλά του πέταξαν μόλις πέντε ευρώ, κάνοντάς τον έξαλλο.

Χωρίς πάντως να συμβεί το παραμικρό, παρά μόνο με τις φωνές να ξεσηκώνουν τη γειτονιά, οι συγκεκριμένοι… τουρίστες έφυγαν από το κατάστημα, κάνοντας μάλιστα και μία άσεμνη χειρονομία προς το γκαρσόνι που τους σέρβιρε.

Μάρτυρες του περιστατικού ήταν και οι θαμώνες του μαγαζιού εκείνη την ώρα, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοικτό από την «ευρηματική» συμπεριφορά του ζευγαριού από το Ισραήλ, προκειμένου να μην πληρώσουν το λογαριασμό.

Πηγή: parakritika.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: