Άφησε έγκυο την ερωμένη του. Εννιά μήνες αργότερα έλαβε μια περίεργη κάρτα..



Η ζωή μας είναι γεμάτη εκπλήξεις. Κάνουμε σχέδια, προσπαθούμε να τα υλοποιήσουμε, αλλά υπάρχουν φορές που κάτι θα συμβεί και τα σχέδια μας θα παραμείνουν για πάντα.. σχέδια.

Ειδικά στο ερωτικό κομμάτι το απροσδόκητο είναι μέρος της καθημερινότητας..

Κάποτε, ένας παντρεμένος άνδρας είχε ερωμένη μια Ιταλίδα. Η παράνομη σχέση τους διαρκούσε για πάρα πολλά χρόνια ώσπου.. η κοπέλα έμεινε έγκυος.

Ο άντρας αισθάνθηκε ότι αυτό το γεγονός θα αμαυρώσει την υπόληψή του και ότι θα καταστρέψει τον γάμο του. Έτσι μίλησε στην ερωμένη του και της ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα της για να γεννήσει εκεί το παιδί τους. Για να το κρατήσει μυστικό από όλους, της υποσχέθηκε ότι μόλις φέρει στον κόσμο το παιδί τους, θα της στείλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Της υποσχέθηκε επίσης ότι θα συνεχίσει να της στέλνει χρήματα, μέχρι το παιδί να γίνει δεκαοχτώ ετών.

Η κοπέλα συμφώνησε και τον ρώτησε πως θα τον ειδοποιήσει ότι μόλις γέννησε. Για να παραμείνει μυστικό, εκείνος της ζήτησε να του στείλει μια κάρτα στην οποία θα γράφει τη λέξη «μακαρόνια».

Το παράνομο ζευγάρι έζησε μερικές εβδομάδες ακόμη μαζί και στη συνέχεια η κοπέλα έφυγε για την Ιταλί

Οι μήνες πέρασαν…

Ένα βράδυ, όταν ο άντρας επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά, είδε την γυναίκα του να τον περιμένει στην πόρτα. Είχε ένα έκπληκτο βλέμμα στο πρόσωπό της.

«Αγάπη μου», του είπε, «Ήρθε με το ταχυδρομείο σήμερα μια πολύ περίεργη κάρτα από την Ιταλία». «Σοβαρά; Που είναι; Μπορείς να μου τη φέρεις για να τη δω;»

Η σύζυγός του έφερε την κάρτα και παρακολουθούσε την αντίδρασή του όσο τη διάβαζε.

Στην αρχή ήταν σιωπηλός. Έπειτα χλόμιασε και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Η σύζυγός του τον βοήθησε να κάτσει και του έφερε λίγο νερό.

Η κάρτα είχε πέσει στο πάτωμα.

Το μόνο που έγραφε ήταν: «Μακαρόνια, μακαρόνια, μακαρόνια, μακαρόνια, μακαρόνια. Τρεις μερίδες με κεφτεδάκια, δύο μερίδες χωρίς κεφτεδάκια. Σε παρακαλώ στείλε μου περισσότερη σάλτσα…»

Πηγή:dinfo.gr



Originally posted 2016-05-15 16:00:04.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: