ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Μπορεί ο Φορτούνης να έδειχνε ότι οδηγεί τον Ολυμπιακό σε μία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, όμως ο Μπακασέτας είχε άλλη άποψη και στο 90′ ισοφάρισε. Το τελικό 1-1 μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, για την 6η αγωνιστική της Superleague, αφήνει ανάμικτα συναισθήματα και στους δύο.

Στο 14’ πρώτη φάση για την ΑΕΚ, με τον Λιβάγια να κάνει σόλο, κανένας να μην πηγαίνει επάνω του, βρίσκει χώρο και κάνει επικίνδυνο σουτ, όμως ο Γιαννιώτης έδιωξε στην αριστερή του γωνία.

Στο 15’, σουτ του Μπακασέτα, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.
Στο 19’ μακρινό σουτ του Γκάλο και πάλι στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.
Στο 22’ μεγάλη φάση για την ΑΕΚ με τον Μπακασέτα να κάνει σουτ στα όρια της περιοχής, η μπάλα κοντράρει με τον Γιαννιώτη να κάνει υπερπροσπάθεια και να παραχωρεί άλλο ένα κόρνερ.
Τεράστια ευκαιρία για να πετύχει γκολ, πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, είχε ο Χασάν ο οποίος έκανε διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.
Στο 57’ ωραία ενέργεια από τον Γιακουμάκη ο οποίος κοντρολάρει με το στήθος, κάνει το ψαλιδάκι, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.
Στο 58’ ο Φορτούνης έδειξε την κλάση του. Πήρε την πάσα του Ποντένσε, κοντοστάθηκε και με ένα φοβερά τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπάρκα για το προβάδισμα του Ολυμπιακού με 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ από τον Ολυμπιακό όταν στο 75’ ο Ποντένσε έβγαλε σέντρα, ο Χασάν έπιασε γυριστή κεφαλιά, όμως ο Μπάρκας με διπλή ενέργεια, αφού μπήκε στην φάση και ο Τσιμίκας, έδιωξε.
Στο 80′ δυνατό σουτ του Μοράν εκτός περιοχής, έφυγε ξυστά άουτ.

Στο 88′ εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, ελεύθερος ο Λαμπρόπουλος πιάνει την κεφαλιά, στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Ομως στο 90′ ο Μπακασέτας είχε άλλη άποψη για το ματς. Με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 94′ από πάσα του Γκερέρο ο Φετφατζίδης απέναντι σε όλη την εστία κλώτσησε την μπάλα στα πουλιά!

ΑΕΚ: Μπάρκας, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (60’ Μοράν), Μπακασέτας, Γκάλο, Κλωναρίδης (50’ Γιακουμάκης), Λιβάγια.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης (81’ Τουρέ), Ποντένσε, Λάζαρος (74’ Φετφατζίδης), Χασάν (84′ Γκερέρο).

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: