ΑΕΚ: Μεγαλώνει η λίστα των τραυματιών-Νέο… θύμα της ατυχίας ο Γκάλο


Στην ΑΕΚ λένε «ευτυχώς» που το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα! Κι αυτό γιατί στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και τρίτος βασικός ποδοσφαιστής, ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού φιλικού με τον Αρη. Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σήμερας σε θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βάργκας και Σιμόες.

Ετσι, κανείς από τους τρεις δεν θα παίξει στο νέο φιλικό που θα δώσει η ομάδα, το Σάββατο (19:00) εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης. Το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ, χωρίς την παρουσία κόσμου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

* Επαγγελματίας έγινε σήμερα ακόμα ένας παίκτης της Κ20. Ο Γιώργος Γιαννούτσος, αριστερός μπακ, γεννηθείς στις 16/7/1998 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου: «Πρόκειται για ένα ακόμα μικρό βήμα στην καριέρα μου και τίποτα παραπάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και χαρούμενος, αλλά γνωρίζω ότι βρίσκομαι ακόμα στην αρχή. Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε εμένα και με έχουν στηρίξει, την οικογένειά μου, την ΑΕΚ για την ευκαιρία που μου δίνει και όλους όσοι με έχουν βοηθήσει στην ομάδα της Κ-20 από τους προπονητές μου, κ.κ. Μανωλά και Παναγιωτάρα μέχρι και τους φροντιστές».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: