Άντριου Τέιτ: «Μου αρέσει πολύ να σε βιάζω» φέρεται να έγραψε σε πρώην που τον κατήγγειλε

Μια σειρά από μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει ο Άντριου Τέιτ σε μια πρώην του που τον κατήγγειλε για βι@σμό είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, γεννώντας ερωτηματικά σχετικά με την υπόθεση που χρονολογείται αρκετά χρόνια πριν, και δεν συνδέεται με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο πρώην kickboxer.

Στα μηνύματα που δημοσίευσε το Vice.com, ο «τοξικός» και «μισογύνης» (όπως τον αποκαλούν πολλά διεθνή ΜΜΕ) influencer εμφανίζεται να γράφει στο φερόμενο θύμα του ότι «του αρέσει πολύ να τη βιάζει», ενώ διερωτάται εάν η σeξουαλική διέγερση που νιώθει εξαναγκάζοντάς τη να κάνει κάτι που δεν θέλει τον κάνει… κακό άνθρωπο.

Τα γραπτά και φωνητικά μηνύματα δημοσιεύτηκαν μια μέρα μετά την απόρριψη της έφεσης που είχε καταθέσει ο Άντριου Τέιτ για την αποφυλάκισή του από τις ρουμανικές φυλακές όπου κρατείται με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας και του βιασμού. Ο δικαστής έκρινε πως, τόσο ο αμφιλεγόμενος influencer, όσο και ο αδελφός του Τρίσταν, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο μιας μεγάλης έρευνας για κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, θα μπορούσαν να διαφύγουν στο εξωτερικό εάν γινόταν δεκτό το αίτημά τους και αφήνονταν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Vice, ο Τέιτ είχε στείλει απειλητικά μηνύματα σε μια γυναίκα που τον κατήγγειλε για βι@σμό το 2014, γράφοντάς της μάλιστα σε μερικά από αυτά πόσο του… άρεσε που την εξανάγκασε να κάνει σeξ μαζί του. «Μου αρέσει πολύ να σε βιάζω» αναφέρει ένα από τα επίμαχα μηνύματα. «Έτσι είναι τα τέρατα. Όταν είσαι υπό τον έλεγχό μου, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω».

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Χέρτφορντσαϊρ στην Αγγλία επιβεβαίωσε στο Insider ότι ο Τέιτ είχε συλληφθεί στις 17 Δεκεμβρίου του 2015 σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Νωρίτερα την ίδια χρονιά είχε ξαναβρεθεί με χειροπέδες αφού τον είχαν καταγγείλει άλλες δύο γυναίκες, η μία για βι@σμό και η άλλη για επίθεση. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι τελικά δεν ασκήθηκε δίωξη από τις βρετανικές Αρχές για καμία από τις προαναφερόμενες τρεις υποθέσεις, παρόλο που η μία από τις καταγγέλλουσες (η πρώην του που τον κατήγγειλε τον Δεκέμβρη) λέει ότι παρέδωσε τα ενοχοποιητικά μηνύματα στην Αστυνομία.

Η γυναίκα, που χρησιμοποίησε το παρατσούκλι «Αμέλια» για να μιλήσει στο Vice, εξήγησε ότι με τον Τέιτ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2009, όμως ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2013. Ένα βράδυ που πήγε στο διαμέρισμα του, του είπε ότι δεν είχε όρεξη να κάνει σeξ και ήταν ξαφνικά σαν να «πατήθηκε ένας διακόπτης» μέσα του.

«Σηκώθηκα και τον κοίταξα, ρωτώντας “τι συμβαίνει”. Ο τύπος ήταν ξαπλωμένος, και γύρισε και μου είπε: “σκέφτομαι αν πρέπει να σε βιάσω ή όχι”». Αμέσως μετά, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Τέιτ τη γράπωσε σφιχτά από τον λαιμό και τη βίασε, αποκαλώντας την «ιδιοκτησία του» και ρωτώντας τη «σε ποιον ανήκει».

Έξι μήνες αργότερα, η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές. Το 2015, η Αστυνομία του Χέρτφορντσαϊρ επικοινώνησε μαζί της στο πλαίσιο μιας έρευνας για τον Τέιτ. Τότε ήταν που λέει η ίδια ότι παρέδωσε το κινητό της με τα μηνύματα του influencer.

Σε ένα από τα φωνητικά μηνύματα που έχουν δημοσιευτεί, ο Τέιτ — σύμφωνα με το Vice — ακούγεται να λέει τα εξής: «Είμαι κακός άνθρωπος; Όσο δεν σου άρεσε τόσο πιο πολύ το απολάμβανα εγώ». Η ανδρική φωνή προσθέτει ότι θέλει «να την ακινητοποιήσει και να την αναγκάσει να κάνει πράγματα που δεν της αρέσουν».

Σε ένα άλλο ηχητικό μήνυμα υπάρχουν, σύμφωνα με το site, αναφορές στη βραδιά του φερόμενου βιασμού. «Δεν σου άρεσε ότι σκεφτόμουν πως μπορούσα να σου κάνω ό,τι θέλω… Αυτό είναι. Είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος σε αυτόν τον γα@@@νο πλανήτη».

Η «Αμέλια» είπε στο Vice ότι, αφού ο Τέιτ της έστειλε ένα βίντεο που τον έδειχνε να σπάει ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ στην κνήμη του, δεν ξανασυναντήθηκε ποτέ ξανά μαζί του. Μαζί με το συγκεκριμένο βίντεο η ίδια λέει ότι της είχε στείλει και ένα μήνυμα, τονίζοντάς της ότι «είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους άνδρες στον πλανήτη». «Μερικές φορές ξεχνάς πόσο τυχερή ήσουν που σε γ@@σα», προσθέτει η φωνή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Insider, που επικοινώνησε με την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος στη Βρετανία, ο λόγος που τελικά αποφασίστηκε το 2019 να μην ασκηθεί δίωξη στον influencer ήταν πως «δεν υπήρχε ρεαλιστική προοπτική για καταδίκη». Όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος της εισαγγελικής Αρχής, αυτό δεν αλλάζει ούτε μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την έρευνα που έφερε τη σύλληψη των δύο αδελφών.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: