Αντρικό στυλ: Τι φανερώνουν τα ρούχα για το χαρακτήρα του;

ΟΚ, μπορεί κάθε φορά που ακούν τον όρο color blocking, mix and match, boho chic να ανοίγουν το Google (ό,τι κάνουμε εμείς με το πέναλτι), οι άντρες ωστόσο διαθέτουν στυλ! Η διαφορά ανάμεσα στο γυναικείο και το αντρικό ντύσιμο έγκειται στο γεγονός πως το δεύτερο κατηγοριοποιείται πιο εύκολα, δίνοντας έτσι στις γυναίκες τη δυνατότητα να ψυχογραφήσουν σε χρόνο dt το αγόρι που έχουν απέναντι τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο βασικά στυλ:

Ο hipster

Το ντύσιμο του είναι ψαγμένο, δεν θεωρεί τα ψώνια αγγαρεία, αντίθετα, θεωρεί πως πρέπει να ξοδέψει ώρα μέχρι να βρει το τέλειο skinny τζιν, το πιο εξεζητημένο – statement t-shirt και φυσικά το μοναδικό (ψεύτικο ή μη) ζευγάρι γυαλιών μυωπίας. Τα καλά νέα: Είναι μοντέρνος και πάει με το ρεύμα της εποχής.

Τα κακά νέα: Πάει με το ρεύμα της εποχής που φανερώνει μια νοοτροπία «ακόλουθου» παρά «ηγέτη». Επίσης, μπορεί να μαλώνετε για το ποιος θα ξοδέψει περισσότερη ώρα μπροστά στον καθρέφτη.

Ο αιώνιος φοιτητής

Ανοίγεις την ντουλάπα του και βλέπεις μόνο t–shirts και τζιν παντελόνια. Κάθε φορά που πηγαίνεις σπίτι του εμφανίζεται με παντελόνια φόρμας και τι άλλο; T-shirts!

Τα καλά νέα: Είναι χαλαρός τύπος

Τα κακά νέα: Έχει μείνει στα φοιτητικά χρόνια και χρειάζεται να «μεγαλώσει». Η φοιτητική ζωή είναι η πιο ανέμελη περίοδος της ζωής μας αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσεις…

Ο απεριποίητος

Τα μπλουζάκια του είναι ψιλο-σκισμένα, ψιλό-λερωμένα και κάθε φορά που ακούει τη λέξη «ψώνια», πετάει καντήλες!

Τα καλά νέα: Μπορεί να είναι ο σοφιστικέ, καλλιτεχνικός τύπος που πάντα ονειρευόσουν αλλά…

Τα κακά νέα: … σφίγγεται λίγο το στομάχι σου πριν εμφανιστείτε μαζί δημόσια.

Προσπάθησε να καταλάβεις αν πίσω από το στυλ, κρύβεται μια βαθύτερη ανάγκη για τεμπελιά!

Ο ευπαρουσίαστος ή σηκωγιακάς

Η γκαρνταρόμπα του καλύπτει κάθε κοινωνική εκδήλωση, καλοραμμένα κοστούμια, γνωστά brands, τα στυλ του είναι κατάλληλο και για «χαλαρό σαββατοκύριακο στην Ύδρα» και για «γεύμα εργασίας με τον Υπουργό».

Τα καλά νέα: Πρόκειται για ένα ισορροπημένο και κοινωνικό άνθρωπο που αναγνωρίζει πως το στυλ αλλάζει ανάλογα με την περίσταση.

Τα κακά νέα: Αν κάθε του εμφάνιση είναι μια διαφήμιση ακριβών brands, από την κορφή ως τα νύχια, τότε μπορεί να είναι υπερφίαλος ή αν έχει κάποια στιλιστική εμμονή, για παράδειγμα «σηκωμένοι γιακάδες» ίσως να μην είναι τόσο ισχυρή προσωπικότητα όσο θέλει να δείχνει!

Ο geek

Τα του μπορεί να είναι τελείως ντεμοντέ. Δεν έχει ιδέα πώς να συνδυάσει χρώματα. Με το ζόρι θυμάται πως πρέπει να φοράει πριν βγει από το σπίτι…

Τα καλά νέα: Είναι τόσο έξυπνος και πολυάσχολος που δεν μπαίνει σε διαδικασία να σκεφτεί τι θα φορέσει.

Τα κακά νέα: Δεν είναι και πολύ κοινωνικός. Δεν τον ενδιαφέρει η δημόσια εικόνα του αφού δεν βγαίνει και πολύ συχνά από το σπίτι.

Τα καλά νέα (ξανά): Του αγοράζεις ό,τι σου αρέσει. Θα το φορέσει δίχως διαμαρτυρία οπότε διαμορφώνει προσωπικό στυλ δίχως να το γνωρίζει!

Ο κοστουμάτος

Θα μπορούσε να ανήκει στην κατηγορία # 4 «Ευπαρουσίαστος» μόνο που βγάζει το κοστούμι μόνο όταν πέφτει για ύπνο.

Τα καλά νέα: Είναι σοβαρός, σταθερός, φιλόδοξος και αξιόπιστος

Τα κακά νέα: Ίσως να είναι υπερβολικά σοβαρός και άκαμπτος. Προσπάθησε να τον βοηθήσεις να χαλαρώσει. Αγόρασε του καμιά βερμούδα και μερικά t-shirt για να δει και τη «βολική» πλευρά της ζωής.

Εκλαϊκευμένη ψυχολογία ή όχι, το ντύσιμο αποτελεί έκφραση της προσωπικότητάς μας οπότε τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι πολύ πιθανό να επαληθεύονται! Κι αν έχεις γνωρίσει έναν άντρα που μπερδεύει όλα τα παραπάνω στυλ, τότε μάλλον πρόκειται για πολυσχιδή προσωπικότητα!

 

sxeseis

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: