Άντρας ξόδεψε 30.000 δολάρια σε πλαστικές και έγινε ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον

Ένας άνδρας από την Αργεντινή ξόδεψε περισσότερα από 30.000 δολάρια σε 11 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσει στον Michael Jackson.

Ο 22χρονος Leo Blanco από το Μπουένος Άιρες έχει εμμονή με τον θρυλικό βασιλιά της ποπ και έχει κάνει τα πάντα για να γίνει ίδιος, ωστόσο, η μητέρα του παραδέχεται ότι ανησυχεί για την αλλαγή του γιου της.

Ο Leo έπαθε εμμονή με τον τραγουδιστή από τότε που ήταν παιδί και αποφάσισε να μοιάζει με τον ήρωά του. Γι’ αυτό υποβλήθηκε σε 11 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και σήμερα, ο 22χρονος πλέον νεαρός παραδέχεται ότι δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος με την εμφάνισή του και ετοιμάζεται να υποβληθεί ξανά σε πλαστική.

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από την ηλικία των 15 ετών.

Ο Leo έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές που τον ακολουθούν όταν παίζει σε shows, ακόμη στο δρόμο.

Ο νεαρός άντρας παρακολουθούσε συνεχώς τον Michael Jackson όταν ήταν παιδί κι αφού έμαθε τα πάντα για εκείνον, αποφάσισε να υποβληθεί σε πλαστικές, κάθε μία από της οποίες, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τον φέρνει πιο κοντά στο στόχο του.

Η μητέρα του παραδέχτηκε ότι ανησυχεί για το γιο της και μερικές φορές φοβάται ότι μπορεί να πεθάνει στο χειρουργικό τραπέζι.

“Πολλές φορές τον κοιτάω και αναρωτιέμαι ‘Αυτός είναι ο Leo;; Αυτός είναι ο γιος μου;;’”

Ο Leo, μετά τις χειρουργικές του επεμβάσεις, έχει γίνει αγνώριστος στο πρόσωπο, αλλά επιμένει ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να κάνει για να πετύχει το όνειρό του και να γίνει ο καλύτερος σωσίας του Michael Jackson στον κόσμο.

Πηγή: imama.gr

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: