Άντρας κρατάει κλειστό εδώ και 47 χρόνια το δώρο που του είχε κάνει η πρώην του

Κλειστό κρατάει εδώ και 47 χρόνια ένας άντρας το χριστουγεννιάτικο δώρο που του είχε κάνει η πρώην σύντροφός του. Ο λόγος για τον Adrian Pearce, 60 ετών, από το Τορόντο του Καναδά, ο οποίος χώρισε με την σύντροφό του, Vicki, πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. 

Συγκεκριμένα, η Vicki ήταν αυτή που τον παράτησε και του έκανε ένα δώρο, προκειμένου ο Adrian να μην πάρει πολύ βαριά τον χωρισμό τους. Εκείνος δέχθηκε το δώρο, αλλά δεν το άνοιξε ποτέ. Μάλιστα, ακόμα και όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, συνήθιζε να το βάζει μαζί με τα υπόλοιπα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Έκανα έναν μεγάλο περίπατο προς το σπίτι, ήμουν θυμωμένος και νευριασμένος, νιώθοντας όλα όσα αισθάνεται κάποιος που τον παράτησαν. Έβαλα το δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τότε αποφάσισα ότι δεν θα το ανοίξω ποτέ και το έκανα», δήλωσε ο άντρας μιλώντας στο CBC.

Όπως αναφέρει ο 60χρονος, τα παιδιά του κάθε χρόνο τον ρωτάνε εάν μπορούν να το ανοίξουν αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά. «Ίσως δεν θέλω να ξέρω τι έχει μέσα», λέει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, η γυναίκα του δεν άντεξε και του είπε να μην ξαναβάλει το συγκεκριμένο δώρο κάτω από το δέντρο, ωστόσο εκείνος που και που το ξετρυπώνει από τη θέση του για να το κρατήσει λίγο στα χέρια του.

Αυτό που σκέφτεται τώρα ο Adrian είναι να ανοίξει το δώρο στην 50ή επέτειο και θα ήθελε να βρει τη Vicki για να έρθει και εκείνη στη γιορτή. «Το κράτησα, αρχικά, γιατί ήλπιζα πως θα τα βρούμε και θα είμαστε μαζί για να το ανοίξουμε. Τώρα είναι απλά μια συνήθεια 47 χρόνων», αναφέρει.

Αυτό που παρατηρήσαμε βέβαια, είναι πως αν ο άντρας είναι τώρα 60 ετών και κρατάει το δώρο 47 χρόνια, τότε η Vicki τον παράτησε όταν εκείνος ήταν μόλις 13 ετών. 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: