Άντρας κάνει γυαλιά καρφιά αμάξι επειδή ο οδηγός του…εμβολιάστηκε (Βίντεο)

Βίντεο – σοκ από την Αυστραλία δείχνει έναν άντρα σε έξαλλη κατάσταση να κάνει γυαλιά καρφιά το αυτοκίνητο ενός οδηγού επειδή του είπε πως έχει εμβολιαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξαγριωμένος Αυστραλός είναι κατά των εμβολίων, επομένως επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να τραμπουκίσει τον οδηγό που είναι εμβολιασμένος.

Ο άντρας εμφανίστηκε γuμνός από τη μέση και πάνω σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει σε ένα οδηγό και να του χτυπάει με ένα μπούμερανγκ το παρμπρίζ από την πλευρά του συνοδηγού και τον πλαϊνό καθρέφτη.

Στη συνέχεια του σπάει το μπούμερανγκ και αυτό τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο. «Έσπασε το μπούμερανγκ μου», είπε και εμφανίστηκε με ένα δεύτερο. Χτυπάει με δύναμη τον πλαϊνό καθρέφτη και τελικά καταφέρνει να τον σπάσει, ενώ δεν έχει σταματήσει στιγμή να βρίζει τον οδηγό.

Λίγα λεπτά αργότερα, απτόητος σπάει με την παλάμη του και το παρμπρίζ και αποκαλεί «ηλίθιο» τον οδηγό, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν.

Ο εξαγριωμένος άντρας του χτυπάει το τιμόνι και του τραβάει την μπλούζα του λέγοντάς του: «Έχεις κάνει και τα δύο εμβόλια που σου κοστίζουν μια ζωή». Ο οδηγός του λέει να τον αφήσει ήσυχο και τότε ο εξαγριωμένος Αυστραλός απομακρύνεται.

Πηγή: in.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: