Άδωνις Γεωργιάδης: Η ταχύτητα με την οποία φέρνει η κυβέρνηση τον Ποινικό Κώδικα γεννά υποψίες

«Η ταχύτητα με την οποία φέρνει τον Ποινικό Κώδικα προς ψήφιση στη Βουλή γεννά υποψίες ότι η κυβέρνηση θέλει να εξυπηρετήσει συμφέροντα και να εκτελέσει συμβόλαια», σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Για το θέμα της Novartis, κάνει λόγο για σκευωρία και αναφέρει ότι η επόμενη Βουλή θα διερευνήσει την πολιτική διάσταση της υπόθεσης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δηλώνει ότι τρέφει μεγάλη προσωπική εκτίμηση και σεβασμό για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική συνεργασίας του κ. Βενιζέλου με μια κυβέρνηση της ΝΔ διότι «ανήκει σε έναν άλλο πολιτικό χώρο, τον οποίο βλέπουμε με σεβασμό και όχι με διάθεση εισπήδησης».

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται, τέλος, αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουν πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ, που τα τελευταία χρόνια κινήθηκαν δεξιότερα, λέγοντας ότι «τώρα που οι Έλληνες πολίτες στο σύνολό τους, όχι μόνο οι δεξιότεροι της ΝΔ, βλέπουν ότι είμαστε μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη και χρειαζόμαστε εντολή διακυβέρνησης, θα πειστούν και αυτοί».

Πηγή: newsbeast.gr-politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: