Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτοσαρκάζεται στο Twitter για το click away [φωτο]

Μια χιουμοριστική φωτογραφία ανάρτησε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα ευτράπελα του click away.

Επαγγελματίες και πελάτες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τη μέθοδο του click away, με πολλά ευτράπελα να λαμβάνουν χώρα στο ρουχισμό και στην υπόδηση, με τους πελάτες να δοκιμάζουν ρούχα και παπούτσια στο πεζοδρόμιο.

Ο κ. Γεωργιάδης, ως αρμόδιος υπουργός, δέχεται τα παράπονα των λιανεμπόρων και των καταναλωτών για τις δυσκολίες στην εφαρμογή του click away, ενώ δέχεται και σχόλια στο διαδίκτυο.

Έτσι, αποφάσισε να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει τον υπουργό να έχει αγοράσει ένα παντελόνι μέσω click away, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο!

«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει… ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά… ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε.. επί της ουσίας η «παράδοση εκτός» επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αυτοσαρκαστική διάθεση.

Διαβάστε ακόμα: 100 και 120 δόσεις: Δεύτερη ευκαιρία στους οφειλέτες για τις ρυθμίσεις που έχασαν

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: