Αντιπρόεδρος Κομισιόν: Είμαι αισιόδοξος για το ελληνικό ζήτημα

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, αρμόδιος για θέματα ψηφιακής αγοράς, Άντρους Άνσιπ, μιλώντας από τις Βρυξέλλες δήλωσε πως «οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα είναι πολλά υποσχόμενες και είμαι αισιόδοξος».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε λίγο μετά τη συνεδρίαση του Κολεγίου των Επιτρόπων, ο κ. Άνσιπ ρωτήθηκε για την Ελλάδα και είπε πως είναι αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας ως το Eurogroup της 22ας Μαΐου.

Μάλιστα, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις το τελευταίο διάστημα και ότι οι τελευταίες εξελίξεις είναι πολλά υποσχόμενες. «Είμαι αισιόδοξος», πρόσθεσε.

Ο κ. Άνσιπ θα βρεθεί την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά καθώς και με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Ακόμη, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο διεθνές συνέδριο «Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας» που διοργανώνει το βράδυ ο ΣΕΒ, με τίτλο «Η Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Χάρτη».

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: